Annonce
Nyborg

Kom til gratis julemiddag på Cafe Apostrof

Café Apostrof har adresse på havnen i Nyborg. Arkivfoto:Yilmaz Polat
Både frivillige og flere af byens handlende bakker op om initiativet. Op mod 50 personer kan være med.

Nyborg: Savner du nogen at være sammen med juleaftensdag? Eller kniber det med at få pengene til at slå til i december?

Så er du måske en af de op mod 50 personer, der kan se frem til en gratis julemiddag på Cafe Apostrof i Nyborg den 24. december klokken 13.

Bag initiativet står medejer Breno Sales Gorre, der selv har et lettere anstrengt forhold til julen. Det har han besluttet sig for at lave om på ved at gøre noget godt for andre.

- Hvis jeg kan gøre en anden person glad, så bliver jeg også glad. Jeg skal ikke gøre mig til dommer over, hvem der har brug for julehjælp. Det må folk gøre op med sig selv. Så i princippet er arrangementet åbent for alle, fortæller han.

Der er plads til op mod 50 personer, og der står allerede 24 navne på listen. Deltagerne kan se frem til en julebuffet med tilhørende drikkevarer. Dog vil der ikke blive serveret alkohol.

Café Apostrof står for maden og serveringen, men både frivillige og flere af byens butikker støtter arrangementet. Blandt andet i form af penge, som skal bruges til at købe julegaver til børnene, fortæller Breno Sales Gorre.

Er man interesseret i at deltage i julemiddagen, skal man ringe eller skrive en mail til Cafe Apostrof. Man kan også vælge at skrive en besked på caféens Facebook-side.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];