Annonce
Faaborg-Midtfyn

Kom tæt på store forbrydelser: Drabschefer holder foredrag i Nr. Broby

Kurt Kragh og Ole Dahl kommer til Nr. Broby med deres foredrag. Foto: Les Kaner
Annonce

Nr. Broby: Den 24. september 2020 byder foreningerne i Nr. Broby og Broby Bibliotek for syvende gang atter velkommen til årets fællesarrangement i Nr. Broby Hallen.

De to drabschefer, Ove Dahl og Kurt Kragh, fortæller om nogle spektakulære drab i nyere dansk historie og giver samtidig et indblik i politiets efterforskningsmetoder.

De to erfarne politifolk har masser af uhyggelige, spektakulære og spændende historier, og de vil kaste lys over, hvad der driver et andet menneske til at slå ihjel. De giver blandt andet et indblik i de syv motiver, som oftest ligger bag den ultimative forbrydelse: jalousi, begær, profit, magt, udstødelse, hævn eller fanatisme. De kommer i foredraget ind på konkrete og store landskendte sager og giver et unikt indblik i politiets efterforskningsmetoder.

Kurt Kragh har 37 års erfaring fra Rigspolitiets Rejsehold, mens Ove Dahl har 40 års erfaring, blandt andet som drabschef ved Københavns Politi.

De to er derfor blandt Danmarks mest erfarne efterforskere og har også tidligere medvirket i flere tv-programmer, ligesom de har samarbejdet om flere bestsellere.

Arrangement afholdes efter til den tid gældende corona-regler i en 1500 m2 stor hal med max 300 deltagere. Allerede nu kan der købes billetter via www.fmbib.dk til en pris af 175 kr. og ved køb af 10 stk. er prisen 150 kr. pr stk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce