Annonce
Faaborg-Midtfyn

Kom stormende ud af frisørsalon: 41-årig kvinde sigtet for umotiveret overfald mod 70-årig

Fyns Politi.
Annonce

Ringe: En 41-årig kvinde fra lokalområdet er blevet sigtet for vold efter en episode, der udspillede sig på Østergade i Ringe tirsdag eftermiddag ved 14.30-tiden.

Kvinden kom ifølge Fyns Politi stormende ud af en frisørsalon, hvor hun netop var blevet klippet. På gaden råbte hun efter nogle børn, og efterfølgende overfaldt hun en 70-årig kvinde, der gik på fortorvet.

- Den 41-årige slår den 70-årige flere gange på skulderen med en krykstok, samtidig med hun råber skældsord. Den 70-årige bliver holdt fast op mod en mur, fortæller Anders Lundegaard, Fyns Politi.

Der kommer en politipatrulje til stedet, som vurderer, at kvinden ikke er ved sine fulde fem.

- Hun bliver kørt til vurdering på Psykiatrisk Afdeling. Lige nu er det uvist, hvorfor hun kan finde på at komme sådan farende, siger Anders Lundegaard.

Den 41-årige og den 70-årige kender ikke hinanden. Der var en del vidner til overfaldet, og nogle er allerede afhørt, så forløbet er slået rimelig fast, siger Anders Lundegaard.

- Den 70-årige havde ondt i sin skulder, hænder og arme efterfølgende, men var ellers ikke kommet alvorligt til skade ved overfaldet. Men det har uden tvivl været en traumatisk oplevelse, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce