Annonce
Faaborg-Midtfyn

Kom og hils på Sct. Georgs Gildet

Fredag 13. december kommer julehytterne op på Torvet. Og fredag og lørdag vil man i en af dem kunne møde Sct. Georgs Gildet og deres lækkerier. Arkivfoto: Palle Søby

Faaborg: Hvis du står og mangler en værtindegave, en julegave eller blot lidt lækkert at spise her i julemanden, så var det måske en idé at tage en tur på Torvet i Faaborg på fredag og lørdag. Her vil medlemmer af Sct. Georgs Gildet stå i en af julehytterne og sælge forskellige lækkerier, som gildebrødrene har fremstillet specielt til julen.

Der er forskellige marmelader, syltede rødbeder, småkager, chokolader, konfekt, flødekarameller, havregrynskugler, syltede valnødder til ostebordet og mange flere dejlige, velsmagende ting.

- Der bliver også lavet dekorationer og dørkranse, så der bliver julestemning i den lille hytte på Torvet de to dage, lover Kirsten Røssel fra Sct. Georgs Gildet.

Salget fra hytten foregår fredag 13. december klokken 14-18 og lørdag 14. december klokken 10-15.

Sct. Georgs Gildet vil samtidig benytte lejligheden til at fortælle lidt om, hvem de er, og hvad de står for, og de vil uddele foldere og flyers om gildets arbejde.

Overskuddet fra salget går ubeskåret til enlige fædre og mødre i Faaborg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Middelfart For abonnenter

Lukket feriecenter tæt på åbning: Oprørte husejere stempler lejeaftale med feriecenter som ulovlig

Debat For abonnenter

De gamle nyheder, 1945: Slut med togdrift om søndagen

1995 Ritt Bjerregaard har i hvert fald lært én ting af sin sag med lejligheden på Vesterbro i København: Prisen for at fastholde nogle principper kan blive for stor. Derfor valgte hun i går at meddele finansminister Mogens Lykketoft, at hun giver afkald på 166.000 kroner årligt i ministerpension oven i de godt 1,2 millioner lavt beskattede kroner, som hun får som EU-kommissær. Til Fyens Stiftstidende siger Ritt Bjerregaard, at hun dybest set er modstander af, at man skal rette sig efter tilfældige stemninger, eller hvad der tidligere har været praksis. Når jeg gav affald på pensionen, var det fordi, at situationen efterhånden var blevet så hysterisk, at den skyggede for alt det, jeg skulle lave som kommissær. 1970 Det er radioens udsendelser, der trods alt vinder i konkurrencen om lytter/seernes bevågenhed, måske fordi radiolytning er lettere at kombinere med andre gøremål. Sådan lyder konklusionen af en lytter- og seerundersøgelse, som Danmarks Radio har offentliggjort. Undersøgelsen viser blandt andet, at lytterne uhyre sjældent lukker for en radioudsendelse, fordi de finder den kedelig, Det gør derimod en del seere. Tv har dog stadig meget store seertal. Over to millioner mennesker ser aftenens første tv-avis, hvorimod den sene udgaves seertal er meget afhængig af, hvilken udsendelse, der ligger umiddelbart forud. Hvis det er et populært program, er der mange, der også ser tv-avisen bagefter. 1945 Den længe ventede nedskæring af statsbanetrafikken bliver nu til alvor. I går aftes udsendte statsbanerne meddelelse om, at nedskæringen skal træde i kraft den 1. februar, og at den reducerer toggangen til 20 procent af den normale trafik før krigen. Den almindelige regel for hverdagstrafikken bliver, at der kører et tog om morgenen og et om aftenen, og om søndagen vil der slet ikke køre damptog. Forbindelsen mellem landsdelene bliver efter den nye køreplan meget vanskelig, idet der kun bliver én forbindelse daglig i hver retning – og om søndagen kan man overhovedet ikke rejse. Færgebilletterne til Storebæltsoverfarten genindføres fra 1. februar og udleveres kun i begrænset omfang.

Nordfyn

Ungt ægtepar overtager kendt Bogense-spisested

Annonce