Annonce
Faaborg-Midtfyn

Kom og fisk i voldgraven på Egeskov Slot

I efterårsferien har Egeskov Slot en rætte unikke aktiviteter. Blandt andet kan man komme til at fiske i slottets voldgrav.

Egeskov Slot løfter sløret for, hvad der skal ske, når de holder efterårsåbent

Egeskov: Normalt er det strengt forbudt at fiske i de danske slottets voldgrave, men som en del af, at Egeskov Slot holder åbent i skolernes efterårsferie mellem 15. og 23. oktober er det en af de ting, som man ekstraordinært kan opleve på slottet.

Det er dog kun medefiskeri der er tilladt, og et dagspas koster 200 kroner, men til gengæld kan man være heldig at få en aborre, en karpe eller en stor gedde på krogen. Hvis man ikke selv har fiskeriudstyret i orden, eller ikke har lyst til at slæbe det med, er det også muligt at leje udstyr på slottet i hele efterårsferien.

Annonce
I næste uge kan man blandt andet komme helt tæt på et F16-kampfly, når Egeskov Slot holder Efterårsferie-åbent.

Jetjagere og traktorer

Ud over lystfiskeriet er der også en håndfuld andre ting på programmet, som man normalt ikke kan opleve på slottet.

Der bliver opstillet en syv meter høj klatrevæg, hvor en instruktør sørger for, at man sikkert kommer til tops. De der går rundt med en Robin Hood i maven kan også med hjælp fra en professionel instruktør komme til at skyde med bue og pil, som desuden er greve Michael Ahlefeldts personlige favoritaktivitet.

Efterårsgæsterne kan også komme med på guidet havevandring med slotsgartneren, se den arbejdende smedje, komme til foredrag om verdens største dukkehus, deltage i snobrødsbagning, se Egeskovs egne landbrugsmaskiner, komme på guidet rundvisning på slottet og endelig komme helt tæt på et ægte F16-kampfly.

Man kan finde et detaljeret dagprogram på hjemmesiden www.egeskov.dk

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce