Annonce
Nordfyn

Kom og bland dig: Borgermøde tager temperaturen på kommunens ældrepolitik

Formand for Socialudvalget Mogens Christensen (V) orienterer på borgermødet om kommunens "tilstand" på ældreområdet. Arkivfoto: Kim Rune
Ældresagen Nordfyn og Seniorrådet inviterer til borgermøde for at få en fornemmelse af holdningen til kommunens hjælp til de ældre.

Søndersø: Hvordan står det til med hjælpen til de ældre nordfynboer, der har brug for hjælp fra kommunen enten i deres eget hjem eller på et plejecenter?

Hvilke opgaver kommer kommunen i fremtiden til at overtage fra hospitalerne, og er kommunen klædt på til de opgaver?

Ovenstående er blot et lille udpluk af de spørgsmål, der kan drøftes, når Ældresagen Nordfyn og Seniorrådet torsdag den 14. november inviterer til et åbent borgermøde om kommunens almene tilstand, når det handler om behandlingen af ældre medborgere.

På mødet vil der være oplæg fra formanden for Socialudvalget Mogens Christensen (V), direktør for Social og Arbejdsmarked Mogens Bak Hansen og direktør for byggeriet af Nyt OUH Torben Hedegaard Jensen.

Desuden vil formand for Seniorrådet Birgit Folden problematisere nogle af de temaer, som de to arrangører ser som udfordringer i kommunen.

Mødet er åbent for alle, der har interesse i ældreområdet, og alle har mulighed for at komme med spørgsmål eller bidrage med egne erfaringer.

Det er ikke nødvendigt med tilmelding til mødet, der holdes på Tingstedet i Søndersø den 14. november klokken 19 til 21.30.

Aftenen rundes af på festlig vis med musikalsk underholdning fra Mohamad Salih Shaikho og hans musikalske børn.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce