Annonce
Fyn

Kom med til uddelingen af Årets Fynbo

Den afgåede direktør for Filmfyn, Bo Damgaard, blev i januar 2019 kåret til Årets Fynbo. Lørdag 25. januar kåres hans efterfølger - og et antal læsere kan vinde billetter til receptionen. Arkivfoto: Michael Bager
Annonce

Vil du med til uddelingen af Fyens Stiftstidendes hæderspris, Årets Fynbo?

Så har du som abonnent nu mulighed for at melde dig til en lodtrækning, hvor vi udlodder et antal billetter til prisuddelingen, der finder sted 25. januar i Fyens Stiftstidendes mediehus i Odense.

Det eneste, du skal gøre, er senest 20. januar at sende en mail til aaretsfynbo@fyens.dk med oplysninger om navn, adresse, abonnementsnummer og det ønskede antal billetter (maks. to). Lodtrækningen finder sted den 21. januar, og du vil - hvis du vinder - umiddelbart derefter få en mail med instruktioner.

Til prisuddelingen vil Fyens Stiftstidendes chefredaktør Poul Kjærgaard holde velkomsttalen, mens priskomitéen, der består af filmfestivaldirektør Birgitte Weinberger, SDU-dekan Simon Møberg Torp og tidligere Rynkeby-direktør Jørgen Dirksen, vil motivere valget af Årets Fynbo - den 44. i rækken.

Efter talerne vil der være reception, hvor du naturligvis også er inviteret. Hvis du altså vinder i lodtrækningen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Borgerservice: Lejere blev advaret om manglende godkendelse af lejemål på tidligere kro

Annonce