Annonce
Erhverv

Kom med til læsermøde og webinar

Brian Djernes, adm. direktør for Cane-Line, er en af de fynske erhvervsledere, der deler ud af sin erfaring fra coronakrisen på webinaret/læsermødet onsdag. Foto: Frederik Steen Nordhagen
Annonce

De to virksomheder, Pentabase og qDiagnostics, er begge eksempler på mindre virksomheder, der har udnyttet muligheder midt under coronakrisen. De er ikke de eneste. Det har mange andre, også mere modne virksomheder, gjort. Ligesom der, som medierne har været fyldt med historier om, også er en hel del, som er meget hårdt ramt.

Du får et indblik i, hvordan brede dele af fynsk erhvervsliv har klaret sig gennem krisen, og hvordan de ser på udsigterne, når EY, Fynske Erhverv og Fyens Stiftstidende onsdag inviterer til webinar og læsermøde om sundhedstilstanden i fynsk erhvervsliv lige nu. Det sker kl. 14-15 over nettet.

For at være med skal du tilmelde dig på forhånd, det sker via dette link.

Du bliver bedt om at angive en virksomhed i tilmeldingen, her skriver du "Fyens Stiftstidende."

Du kan også stille spørgsmål på forhånd, skriv til jvo@fyens.dk

Med i panelet onsdag er Brian Djernes, Cane-Line, Jan Milling, Milling Hotels, Stig Due, C.C. Jensen og Helge Munk, investor og iværksætter. Desuden Brian Skovhus Jakobsen, EY, og Jytte Reinholdt, Fynsk Erhverv. Debatten styres af Jørgen Volmer, Fyens Stiftstidende.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nyborg

Fængselsansattes formand venter Madsen flyttet til nyt fængsel: Enner Mark og Nyborg er i spil

Kerteminde

Smitten stiger i Fyns corona-hotspot - nu kommer det mobile testcenter: Se de tre steder, hvor du kan blive testet

Odense

Kampen mod fjernvarmesalg fortsætter: Ny forening gør klar til at tage sagen i retten

Annonce