Annonce
Erhverv

Kom med til læsermøde og webinar

Hvordan går det i fynsk erhvervsliv lige nu, og hvordan ser tiden ud efter coronakrisen er begyndt at klinge af? Få svar på de to og mange spørgsmål til webinar og læsermøde onsdag den 3. juni.
Annonce

Coronakrisen har påvirket fynsk erhvervsliv på vidt forskellig vis. Nogle steder har der været helt lukket ned, ansatte er fyret, og virksomheder i de værst ramte brancher er eller har været truet på livet. Hvis de da ikke allerede er lukket.

Andre har klaret skærene nogenlunde ved at skære til og bevare troen på fremtiden - som iværksættervirksomheden Kobots, og så er der dem, der ligefrem har haft fremgang under coronakrisen - f.eks. Cane-Line, som vi skrev om mandag.

Fælles for alle er, at de har lært noget af krisen, som de kan tage med sig til den hverdag, der kommer, når ingen mere taler om corona. Det fortæller erhvervsledere og eksperter om på et webinar onsdag den 3. juni kl. 14-15, som læserne af Fyens Stiftstidende og fyens.dk kan være med til.

EY (Ernst & Young), Fynsk Erhverv og Fyens Stiftstidende arrangerer webinaret, der foregår digitalt. Du kan koble dig på og høre debatten. Du kan stille spørgsmål på forhånd ved at maile til jvo@fyens.dk, og der vil også være mulighed for at stille spørgsmål undervejs i debatten, som erhvervsfolk udefra også kan deltage i.

For at være med skal du tilmelde dig på forhånd, det sker via dette link:

https://event.on24.com/eventRegistration/EventLobbyServlet?target=reg20.jsp&referrer=&eventid=2385024&sessionid=1&key=90030912AD6310259C4C34C479DB0485&regTag=&sourcepage=register

Du bliver bedt om at angive en virksomhed i tilmeldingen, her skriver du "Fyens Stiftstidende."

Med i panelet onsdag er Brian Djernes, Cane-Line, Jan Milling, Milling Hotels, Stig Due, C.C. Jensen og Helge Munk, investor og iværksætter. Desuden Brian Skovhus Jakobsen, EY, og Jytte Reinholdt, Fynsk Erhverv. Debatten styres af Jørgen Volmer, Fyens Stiftstidende.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nyborg

Fængselsansattes formand venter Madsen flyttet til nyt fængsel: Enner Mark og Nyborg er i spil

Kerteminde

Smitten stiger i Fyns corona-hotspot - nu kommer det mobile testcenter: Se de tre steder, hvor du kan blive testet

Annonce