Annoncørbetalt indhold

Kom i dit livs bedste form i 2021

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om ganske kort tid tager vi hul på et nyt og spændende år; 2021.

Du har formentlig allerede en lang række planer og forventninger til det nye år. Måske skal 2021 være året, hvor du kommer i dit livs bedste form? I så fald kan du gøre klogt i at lægge en plan for, hvordan du vil nå dit mål.

Annonce

I artiklen afsløres det, hvordan du i løbet af et år kommer i topform. Det handler i det store hele om hårdt arbejde og dedikation.

Sådan kommer du i fantastisk form

For det første; der er ingen nem metode til at blive toptrimmet.

Er du derfor ikke indstillet på at give dig selv 100 % hver dag, så er det ikke sikkert, at du nogensinde får opbygget den krop og den form, som du går og drømmer om.

Søger du med lys og lygte efter gode tips til at komme i sublim form? Så læs med herunder:


 1. Skriv dine målsætninger ned (og del dem evt. med venner og familie) – du har nemlig brug for deres støtte
 2. Overvej, hvordan du kommer tættere på dit mål (eksempler: er målet at blive stærkere, så er styrketræning vejen frem – er målet at tabe xx kilo, så vil cardio være mere oplagt)
 3. Afsæt tid til træning i kalenderen (du er nødt til at prioritere din træning, hvis du skal rykke dig fysisk og mentalt)
 4. Få indført nogle sunde kostvaner (få evt. hjælp til at få lavet en sund kostplan)
 5. Mål og evaluér din træning løbende (det kan være en motiverende faktor at se, at du er på rette vej)
 6. Hold fast i dine sunde vaner (så det hårde arbejde ikke er spildt)


Annonce

Odense – et mekka af sport og socialt samvær

Odense – og resten af Fyn – byder på en verden af muligheder for dig, der gerne vil gøre sport og motion til en del af din hverdag.

Hvad end din store drøm er at få en flot sixpack, slanke ben og / eller en bedre kropsholdning, så findes der en træningsform for dig.

I Odense er der rig mulighed for at dyrke både fitness, fodbold, yoga, svømning, badminton og meget mere. Det kan du f.eks. gøre hos følgende sportsklubber:


 • Fitness – Fitness World, Go2fitness, Fitness 1 m.fl.
 • Fodbold – B1913, Odense KFUM, Ø.B. Fodbold m.fl.
 • Yoga – Yin & Yoga, SarahsYoga m.fl.
 • Svømning – Svømmeklubben Frem, SVØM BEDRE, H2Odense m.fl.
 • Badminton – BK77, Søhus Badmintonklub m.fl.


Hos ovennævnte sportsklubber er du sikret en masse motion og ikke mindst socialt samvær med mennesker, der deler dine interesser.

Behov for en personlig træner?

Selvom sportsklubberne i Odense og omegn byder på mange fordele, så er det ikke alle, der har lyst eller behov for at være en del af et større fællesskab.

Er du typen, der vil foretrække at træne i hjemlige og vante omgivelser, så kan du med god samvittighed træne derhjemme. Her kan du få selskab af en dygtig personlig træner, hvis du har brug for coaching og sparring mht. din træning og din sundhed.

Tip: RaskRask byder på nogle glimrende muligheder inden for personlig træning i Odense, hvorfor det er oplagt at besøge deres website. Måske er din personlige træner ikke mere end ét klik væk.

Annonce

Der er også mulighed for personlig yoga i hjemmet

Er din målsætning ikke kun at komme i bedre fysisk form, men også at reducere dit stressniveau, så vil yoga helt sikkert være noget for dig.

Med yoga er det muligt at (gen)skabe den vigtige balance mellem krop og sind - og på den måde finde mere overskud i hverdagen. Dette kan være værdifuldt for såvel unge som voksne, som lever et hektisk liv.

Ønsker du at prøve personlig yoga i Odense, hvor du bliver guidet og coachet af en dygtig instruktør, så klik på linket. Træningen kan foregå i dit hjem eller i et naturområde nær dig.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.