Annonce
Kerteminde

Kolleger spillede lussinge-drukspil: Vidne forsøgte at stoppe legen og fik en skalle

Havnefesten 2018. Arkivforto: Birgitte Carol Heiberg

En leg, hvor kolleger drak øl og gav hinanden lussinger, endte med 40 dages fængsel til 34-årig mand.

Kerteminde: Et noget specielt drukspil under Havnefesten i Kerteminde i august er endt med, at en 34 årig mand er blevet i dømt 40 dages betinget fængsel for vold.

Den 34-årige var 5. august taget til Havnefest sammen med sine arbejdskolleger. Den tiltalte forklarede i retten i Odense, at klokken cirka et om natten spillede kollegerne et drukspil, hvor de skiftedes til at give hinanden lussinger.

- Tiltalte og en anden kollega kørte en form for drukleg, der blandt andet gik ud på, at hvis man tabte en øl, så måtte den anden part give en lussing til den anden, fortæller anklager Christian Nielsen fra Fyns Politi.

Den noget utraditionelle selskabsleg blev misforstået af en 50-årig mand ved havnefesten, der forsøgte at stoppe legen.

- Han ser, at der bliver givet den her lussing, og den mener han ikke. er i orden. Så han går hen og konfronterer tiltalte, og det resulterer i, at han får en skalle, forklarer, Christian Nielsen.

Vidner fik her efter tilkaldt politiet, der stoppede selskabslegen.

Den 50-årige mand kom på skadestuen, hvor han blev syet med et par sting.

For den 34-årige sluttede legen i retten, hvor han blev idømt 40 dages betinget fængsel med vilkår om samfundstjeneste.

Annonce

Lussinge-mesterskaber i Rusland

Mens det nok er de færreste danskere, der morer sig med at give hinanden lussinger, er det i Rusland en regulær sportsgren.

I april blev der i Moskva afholdt Sarychev Power Expo, hvor russiske mænd konkurrede om at kunne give de hårdeste lussinger.

Konkurrencen blev afholdt som en knock-out konkurrence (sic), hvor mændene dystede mod hinanden, og vinderen gik videre til næste stadie i konkurrencen.

Vinderen blev Yuriy Kuzmin, der fik den formidable sum af cirka 2500 kroner i præmie.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Klumme For abonnenter

Gamle nyheder, 1994: 47 husmødre fra Vester Hæsinge kørte galt

1994 47 medlemmer af Vester Hæsinge Husmoderforening fik i går formiddag en grim forskrækkelse, da den udflugtsbus, som de var passagerer i, løb løbsk, fordi bussens fører pludselig sank død om bag rattet. Den førerløse bus fortsatte ind på en markvej og væltede om på siden med bagenden hængende ud over en to meter dyb grøft. To passagerer blev lettere kvæstet og kørt til Aabenraa Sygehus, men det kunne være gået langt værre, siger den vagthavende hos Haderslev Politi. Bussen var på vej fra Vester Hæsinge til Møgeltønder, da ulykken skete. De forskrækkede passagerer kunne ikke komme ud af bussen, men måtte vente på assistance fra Falck, der ved hjælp af en stige fik passagerne ud. 1969 - Jeg er helt på det rene med, at det er et spring ud i det uvisse, og ikke mindst derfor er jeg lykkelig for, at teaterchef Kai Wilton er indstillet på, at jeg kommer tilbage, hvis jeg ”brænder fingrene”. Det siger skuespillerinden Lone Helmer, der har fået orlov fra Odense Teater med udgangen af denne sæson for at prøve kræfter med nye opgaver i København. Lone Helmer, der kom til Odense Teater for syv år siden, har været en af teatrets flittigst benyttede skuespillerinder. Hun mener, at det vil være afgørende for hendes videre udvikling, at hun får lejlighed til at arbejde i andre ensembler og med andre instruktører. Der har allerede været bud efter hende fra både tv og filmselskaber. 1944 Opførelsen af de 340 bunkers, som vi skal have i Odense, skrider kun langsomt fremad. Det går ganske godt med støbningen af cementskelletterne, men der er store vanskeligheder med at få inventaret i orden. De sidste dage har arbejdet på de ellers fuldførte dækningsrum ligget stille, fordi der er opstået diskussion om, hvorvidt der skal være fire eller færre elektriske lamper i hvert rum. Driftsbestyrer Westergaard, Randers Elektricitetsværk, har over for Statens Civile Luftværn protesteret mod opsætning af fire lamper, hvilket han hævder er spild af materialer, da man kan nøjes med mindre. Da spørgsmålet er aktuelt for hele landet, vil Elektricitetsværkernes Forening behandle sagen.

Erhverv

Plads til 1000 ansatte: Pensionsselskab investerer 381 millioner kroner i kæmpestort kontorbyggeri ved SDU

Kerteminde

Apoteksejer dropper udbringning: - Vi får 5,49 kroner for at levere en æske medicin

Odense

2000 indviede julefestival i Odense

Annonce