Annonce
Fyn

Poul Erik Svendsen kan blive væltet af jysk politiker

Poul-Erik Svendsen, Socialdemokratiets spidskandidat ved det seneste regionsrådsvalg, får nu en udfordrer. Arkivfoto: Mette Mørk
Fynske Poul-Erik Svendsen kan blive vippet af pinden som S-spidskandidat ved det næste valg til regionsrådet i Syddanmark. Udfordreren er socialdemokraten Poul Fremmelev fra Kolding.
Annonce

REGIONEN: Der kan være lagt op til et persondrama af de større, efter regionsrådsmedlem og tidligere skoleleder, Poul Fremmelev fra Kolding, tirsdag meddelte, at han vil forsøge at vælte den nuværende socialdemokratiske spidskandidat i regionen, fynboen Poul-Erik Svendsen, af pinden ved det næste valg.

- Spidskandidat for Socialdemokratiet i Region Syddanmark?, indledte Poul Fremmelev tirsdag det Facebook-opslag, hvor han melder sit kandidatur, der skal ses i lyset af, at det aldrig er lykkedes for socialdemokraten Poul-Erik Svendsen at vriste regionsrådsformands-posten fra Venstre i Syddanmark:

- Jeg har i dag offentliggjort, at jeg stiller mit kandidatur til rådighed som spidskandidat for Socialdemokraterne til regionsrådsvalget i november 2021. Min egen kreds skal på generalforansamlingen d. 22. februar udtale sig til mit kandidatur og forhåbentlig fremsende det til regionsbestyrelsen. I marts og april vil der blive afhold 4 møder, hvor medlemmerne kan møde de kandidater, der stiller op. På Socialdemokratiets repræsentantskabsmøde d. 25. april foretages det endelige valg, fortæller Poul Fremmelev.

Til DR Trekanten fortalte Poul-Erik Svendsen, at han finder det helt naturligt, at andre melder sig på banen, efter det ikke er lykkedes ham at vinde magten i regionen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Odense-cheftræner i spidsen for Japan til OL

Odense

Borgerservice: Lejere blev advaret om manglende godkendelse af lejemål på tidligere kro

Annonce