Annonce
Nordfyn

Knivstikkeri i Otterup: Mand forsøgte at værge for sig - fik flere læsioner

En 28-årig mand blev lørdag morgen såret af flere knivstik i et slagsmål med en 29-årig mand i Otterup. Den formodede knivstikker er lørdag middag blevet anholdt, oplyser Fyns Politi. Arkivfoto: Michael Bager

En 29-årig mand er blevet anholdt og sigtet for et overfald med kniv på en jævnaldrende mand lørdag morgen i Otterup.

Annonce

Otterup: Fyns Politi har lørdag middag anholdt en 29-årig mand, som sigtes for at have overfaldet en 28-årig mand med flere knivstik på en adresse på Rugvangen i Otterup lørdag morgen.

Det var offeret, som selv anmeldte knivstikkeriet til politiet lørdag klokken ved sekstiden, oplyser vagtchef hos Fyns Politi Kenneth Taanquist.

- Han havde været i slagsmål med en anden mand, og han havde fået læsioner efter knivstik - nogle overfladiske afværgelæsioner og nogle lidt dybere på armene og kroppen, siger vagtchefen.

Ved middagstid lykkedes det politiet at finde den mistænkte knivstikker, som blev anholdt og sigtet for kvalificeret vold. Politiets jurister skal nu afgøre, om manden skal fremstilles i grundlovsforhør med henblik på at blive varetægtsfængslet. Det vil i givet fald formentlig ske søndag.

Det står endnu ikke helt klart, hvorfor de to mænd endte i slagsmål - ifølge vagtchefen skyldtes det nogle "interne uoverensstemmelser".

Annonce
Annonce
Fyn For abonnenter

Helten fra "Miraklet i Madrid" er stadig en cirkushest - efter at have været rundt i både Hannover, Kaiserslautern og senest Aarup

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: Hosteklinikker skal aflaste børnelæger med coronaprøver

Kerteminde For abonnenter

Lokal håndværker vil bygge 32 huse i Langeskov - venter blot på lokalplanen: - Jeg oplever, at jeg kommer bagerst i køen

Annonce