Annonce
112

Knivstikkeri i Odense: Offer blev stukket i maven

Offeret for et knivstikkeri i Odense tirsdag aften mistede ifølge politiet en del blod, og politiet skal i løbet af onsdag afgøre, om den formodede gerningsmand skal kræves varetægtsfængslet. Arkivfoto: Michael Bager.
En 49-årig mand er onsdag morgen fortsat anholdt efter et knivstikkeri i Skibhuskvarteret tirsdag aften. Offeret mistede ifølge politiet en del blod.

Skibhus: Den mand, som tirsdag aften blev sigtet for at have stukket en anden mand flere gange med en køkkenkniv, blev onsdag eftermiddag fremstillet i grundlovsforhør.

Tirsdag klokken 18.03 fik politiet på 112 en anmeldelse fra en mand, som fortalte, at han var blevet stukket med en kniv.

- Manden havde opsøgt den formodede gerningsmand på en adresse på Mosegårdsvej. Han havde muligvis knust en rude i en dør for at komme ind, og da de to mænd stod over for hinanden, tog gerningsmanden en køkkenkniv og stak ham i maven og i armen. Han fik et ret stort sår og mistede en del blod, siger vagtchef hos Fyns Politi Hans Jørgen Larsen.

Trods sine kvæstelser formåede manden at køre hjem på sin knallert, muligvis en tuktuk, hvorefter han ringede 112.

Annonce

Uvist hvad der førte til knivstikkeri

- Vi kørte til adressen på Mosegårdsvej, hvor vi fandt den formodede gerningsmand og en kniv med blod. Han er blevet sigtet efter straffelovens paragraf 245 (den grove voldsparagraf, red.), siger Hans Jørgen Larsen.

En beboer nær gerningsstedet oplyste tirsdag aften til Fyens.dk, at politiet var til stede med hundepatruljer ved en stikvej mellem Agnetevej og Mosegårdsvej, og at stikvejen var afspærret.

Vagtchef Hans Jørgen Larsen oplyser onsdag morgen, at politiet har en del vidneafhøringer, men det er endnu ikke fastslået, hvad der måtte være foregået mellem de to mænd forud for knivstikkeriet.

Det står fast, at den knivstukne mand mistede en del blod, og politiet skal indhente en lægelig vurdering af, om manden har været i livsfare.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport

Odenses bedste løbere testede formen

112

Mand sigtes for drabsforsøg ved Paludan-demo - politiet anholder mistænkt medgerningsmand

Fyn For abonnenter

Se video af biljagten på Svendborgmotorvejen: Ulriks fire kameraer fanger farlige trafikanter og bilkabule-syndere

Annonce