Annonce
112

Knivstikker stadig på fri fod: Politiet leder stadig

Politiet leder stadig efter to gerningsmænd, der stak 65-årig i skulderen. Arkivfoto: Michael Bager
Politiet leder stadig efter knivstikkeren, der røvede en 65-årig mand fra Middelfart for to uger siden.

Middelfart: To uger efter røveriet mod den 65-årige mand, der blev stukket i skulderen, da han blev passet op af to mænd på Viaduktvej, har politiet stadig ikke arresteret nogen i sagen.

I en skrivelse bekræfter Charlotte Nyborg fra Fyns Politi, at politiet stadig leder efter gerningsmændene.

- Ja, der er ingen anholdte i sagen i øjeblikket, svarer hun i en mail til avisen.

Røveriet på Viaduktvej skete lørdag morgen den 22. juni, hvor den 65-årige middelfarter var ude på en morgentur. Her passede de to mænd ham op og ville have hans pung.

Det nægtede manden i første omgang, og han forsøgte at løbe væk. Gerningsmændene løb efter ham, og det lykkedes dem at stikke den 65-årige mand i skulderen formentligt med en kniv.

- De (de formodede gerningsmænd, red.) løber efter, og i den forbindelse mærker forurettede et stik ved skulderbladet. Han vender sig derfor om og kaster pungen til dem, fortalte vagtchef ved Fyns Politi, Milan Holck Nielsen, til avisen på dagen.

Den 65-åriges skader i skulderen var ikke alvorlige, og han blev senere på lørdagen behandlet på skadestuen på Odense Universitetshospital.

Politiet var efter overfaldet til stede i området med hundepatruljer i flere timer. Men det lykkedes hverken at finde kniv eller pung.

Charlotte Nyborg fra Fyns Politi oplyser, at politiet stadig efterlyser vidner, der kan have set noget mistænkeligt i forbindelse med sagen. Politiet kan kontaktes på telefon 114.

De to gerningsmænd var iført hættetrøjer, og den ene var omkring 170 centimeter høj.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Klumme For abonnenter

Gamle nyheder, 1994: 47 husmødre fra Vester Hæsinge kørte galt

1994 47 medlemmer af Vester Hæsinge Husmoderforening fik i går formiddag en grim forskrækkelse, da den udflugtsbus, som de var passagerer i, løb løbsk, fordi bussens fører pludselig sank død om bag rattet. Den førerløse bus fortsatte ind på en markvej og væltede om på siden med bagenden hængende ud over en to meter dyb grøft. To passagerer blev lettere kvæstet og kørt til Aabenraa Sygehus, men det kunne være gået langt værre, siger den vagthavende hos Haderslev Politi. Bussen var på vej fra Vester Hæsinge til Møgeltønder, da ulykken skete. De forskrækkede passagerer kunne ikke komme ud af bussen, men måtte vente på assistance fra Falck, der ved hjælp af en stige fik passagerne ud. 1969 - Jeg er helt på det rene med, at det er et spring ud i det uvisse, og ikke mindst derfor er jeg lykkelig for, at teaterchef Kai Wilton er indstillet på, at jeg kommer tilbage, hvis jeg ”brænder fingrene”. Det siger skuespillerinden Lone Helmer, der har fået orlov fra Odense Teater med udgangen af denne sæson for at prøve kræfter med nye opgaver i København. Lone Helmer, der kom til Odense Teater for syv år siden, har været en af teatrets flittigst benyttede skuespillerinder. Hun mener, at det vil være afgørende for hendes videre udvikling, at hun får lejlighed til at arbejde i andre ensembler og med andre instruktører. Der har allerede været bud efter hende fra både tv og filmselskaber. 1944 Opførelsen af de 340 bunkers, som vi skal have i Odense, skrider kun langsomt fremad. Det går ganske godt med støbningen af cementskelletterne, men der er store vanskeligheder med at få inventaret i orden. De sidste dage har arbejdet på de ellers fuldførte dækningsrum ligget stille, fordi der er opstået diskussion om, hvorvidt der skal være fire eller færre elektriske lamper i hvert rum. Driftsbestyrer Westergaard, Randers Elektricitetsværk, har over for Statens Civile Luftværn protesteret mod opsætning af fire lamper, hvilket han hævder er spild af materialer, da man kan nøjes med mindre. Da spørgsmålet er aktuelt for hele landet, vil Elektricitetsværkernes Forening behandle sagen.

Erhverv

Plads til 1000 ansatte: Pensionsselskab investerer 381 millioner kroner i kæmpestort kontorbyggeri ved SDU

Kerteminde

Apoteksejer dropper udbringning: - Vi får 5,49 kroner for at levere en æske medicin

Odense

2000 indviede julefestival i Odense

Annonce