Annonce
112

Knivstikker stadig på fri fod: Politiet leder stadig

Politiet leder stadig efter to gerningsmænd, der stak 65-årig i skulderen. Arkivfoto: Michael Bager
Politiet leder stadig efter knivstikkeren, der røvede en 65-årig mand fra Middelfart for to uger siden.

Middelfart: To uger efter røveriet mod den 65-årige mand, der blev stukket i skulderen, da han blev passet op af to mænd på Viaduktvej, har politiet stadig ikke arresteret nogen i sagen.

I en skrivelse bekræfter Charlotte Nyborg fra Fyns Politi, at politiet stadig leder efter gerningsmændene.

- Ja, der er ingen anholdte i sagen i øjeblikket, svarer hun i en mail til avisen.

Røveriet på Viaduktvej skete lørdag morgen den 22. juni, hvor den 65-årige middelfarter var ude på en morgentur. Her passede de to mænd ham op og ville have hans pung.

Det nægtede manden i første omgang, og han forsøgte at løbe væk. Gerningsmændene løb efter ham, og det lykkedes dem at stikke den 65-årige mand i skulderen formentligt med en kniv.

- De (de formodede gerningsmænd, red.) løber efter, og i den forbindelse mærker forurettede et stik ved skulderbladet. Han vender sig derfor om og kaster pungen til dem, fortalte vagtchef ved Fyns Politi, Milan Holck Nielsen, til avisen på dagen.

Den 65-åriges skader i skulderen var ikke alvorlige, og han blev senere på lørdagen behandlet på skadestuen på Odense Universitetshospital.

Politiet var efter overfaldet til stede i området med hundepatruljer i flere timer. Men det lykkedes hverken at finde kniv eller pung.

Charlotte Nyborg fra Fyns Politi oplyser, at politiet stadig efterlyser vidner, der kan have set noget mistænkeligt i forbindelse med sagen. Politiet kan kontaktes på telefon 114.

De to gerningsmænd var iført hættetrøjer, og den ene var omkring 170 centimeter høj.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Se Danmark: Cirkushest på slap line

Leder For abonnenter

Spar sammen, OB

Odense Kommune skal stå fast over for fodboldklubben OB i sagen om en renovering af Odense Stadion. For det bør ikke være Odenses skatteborgere, der skal betale for, at byens og øens største fodboldklub får et bedre stadion at spille på. Det bør klubben og dens ejerkreds selv bekoste. Spørgsmålet om en renovering af Odense Stadion er nok engang blevet aktuelt, fordi OB sammen med de øvrige superliga-klubber, Divisionsforeningen og Dansk Boldspilunion har besluttet, at alle superliga-stadioner fra 2028 er udstyret med fuldt overdækkede tribuner. Det er en fin beslutning, som vil give bedre forhold for klubbernes tilskuere, så man på længere sigt forhåbentlig kan tiltrække flere tilskuere og dermed tjene flere penge. Det er imidlertid ikke Odense Kommunes opgave at sørge for, at erhvervsvirksomheder får bedre fysiske rammer at udøve deres virksomhed i. Odense Kommune skal skabe gode rammevilkår for kommunens virksomhederne i almindelighed, men kommunen skal ikke bruge sine sparsomme skattekroner på at forbedre hverken robotproducenters, gartneriers eller fodboldklubbers ydre rammer. Det må virksomhederne selv klare. Ejerforholdene af Odense Stadion er i dag mildt sagt noget rod. Odense Kommune ejer tre tribuner på stadion, mens en ejerkreds af bestyrelsesmedlemmer i Odense Sport & Event ejer den fjerde, og det skaber helt naturlige tvister mellem de forskellige ejeres forskellige ønsker. Derfor vil det være klogt, hvis man får skilt den kommunale økonomi fra den private virksomhed OB’s interesser fra hinanden. Det vil være til gavn for OB, for Odense Stadion og for Odense Kommune – og for de odenseanske skatteydere. Derfor vil det være klogt, at OB og ejerkredsen bag klubben begynder at spare sammen, så man på et snarligt tidspunkt kan købe stadion af kommunen. På den måde kan man engang i fremtiden, måske allerede inden 2028, få lejlighed til at gennemføre alle de udvidelser og forbedringer af Odense Stadion, som man har lyst og råd til og dermed være med til at skabe grundlag for at høste gevinster ved fremtidige sejre. Så spar endelig sammen, OB. Og begynd hellere i dag end i morgen.

Odense For abonnenter

Testkørsler på vej: På én strækning især vil der snart køre letbanetog

Faaborg-Midtfyn

Gymnasielærer anholdt i London efter at have lænket sig til olietønde: Nu vil han arrangere klimadag

Annonce