Annonce
Kultur

Kluge-dig-selv på ny udstilling

Thomas Kluges portræt af sin datter.

Selfier rykker i denne uge ind på Johannes Larsen Museet sammen med maleren Thomas Kluge

Annonce

Maleren Thomas Kluge er kendt for at male dramatiske og symboltunge værker, uanset om han maler erhvervsfolk eller dele af kongehuset. Midt i tilsyneladende bagudskuende værker kan der pludselig dukke Playmobil-personer og legoklodser op, og måske har det været med til at give østfynske museumsfolk en god idé, når maleren senere på ugen rykker ind i Johannes Larsen Museet i Kerteminde med alle sine portrætter og udstillingen "Thomas Kluge - Gud, konge og fædreland".

Til den tid vil der være lavet et værksted med rekvisitter, der optræder på Thomas Kluges kunstværker, og som man selv kan klæde sig ud i med det formål at lave en ægte Kluge-selfie.

Alt, du skal gøre, er at klæde dig ud som en af personerne på et af Thomas Kluges malerier og tage et fotografi af dig selv, som du kan uploade til din profil på Facebook eller Instagram, naturligvis mærket #Klugeyourself og #JohannesLarsenMuseet, så vil billederne optræde på museets profiler.

Udstillingen med Thomas Kluge åbner kl. 16 på fredag 5. juni - grundlovsdag - og det er Thomas Kluge selv, der holder åbningstalen.

Hans værker kan ses på Johannes Larsen Museet til 30. august.

Et andet portræt af maleren, der fra grundlovsdag rykker ind på Johannes Larsen Museet - og som for første gang får indført selfier dér.
Annonce
Annonce
Middelfart For abonnenter

Lovændring kan bane vejen for boliger i Gamborg: Der skal være noget til både børnefamilier, søvbryllup-segmentet og de ældre

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde For abonnenter

Ekskæresten dræbte hendes bror: Line forsøgte i flere uger at få hjælp til at slippe fri fra voldelig kæreste

Debat

Mit digitale åndedræt

Sydfyn For abonnenter

Pendlere på Svendborgbanen til politikere: Få styr på det her

Annonce