Annonce
Odense

Klub Golem kombinerer corona og halloween

Biomekkanik og Ras Bolding står for livemusikken til Klub Golem på Kulturmaskinen 31. oktober. PR-foto
Klub Golems traditionelle fødselsdagsfest bliver i år en kombineret corona- og halloweenfest med titlen CoronaGolem. Det foregår lørdag 31. oktober på Kulturmaskinen.
Annonce

Odense: - Man troede måske nok, at det var fed postapokalypse med lidt pandemi, men nu tilbyder klubben altså pandemi og  halloween. Lige som sidst vil der være forskellige restriktioner og et begrænset antal billetter, siger bagmand Ras Bolding.

Sidst bød Club Golem på en københavnsk duo, denne gang hentes der musikalsk assistance fra Sverige i form af trioen Biomekkanik.


Musikken forener elementer af synth, electronica, wave, goth og 8-bit blandt meget andet.

Ras Bolding. musik og arrangør af Klub Golem


- Gruppen tager musikalsk afsæt i genrer som new wave og synth og har huseret i det svenske i nogle år. Forsanger Christer Hermodsson vil i øvrigt være kendt af flere Golem-gæster, da han også er forsanger hos Spark, siger Ras Bolding.

Traditionen tro giver Ras Bolding også en kort og kontant jubilæumskoncert med synthesizere i lag, Commodore 64, laserstråler, neonlys samt røg og damp.

- Musikken forener elementer af synth, electronica, wave, goth og 8-bit blandt meget andet. Til denne koncert flankeres jeg af Marie Makaber og Olivia Obskur, som begge står for ekstra vokal og synthesizer. Begge koncerter vil i øvrigt byde på en smule Bowie-hyldest undervejs, siger Ras Bolding.

Der bydes også på dj's i kraft af Marie Makaber, Atlas, Djittery og Ras Bolding. Man kan forvente genrer som goth, synth, industrial, ebm, new wave, punk, neofolk, electronica og lignende.

Dørene i Kulturmaskinen åbner klokken 20.00 og lukker klokken 24.00. Læs mere på www.klubgolem.dk

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nyborg

Måtte købe køjesenge i Jysk: Nyborg Fængsel indlogerede udvisningsdømte på ufærdig afdeling i al hast

Danmark

Psykisk vold per kontrakt

Middelfart

Nu er det nok: Mathias vil omdanne forhutlet stationsbygning til levende café og ungdomsmiljø

CORONAVIRUS

Live: USA's topekspert tror på effektiv vaccine mod corona i december

Annonce