Annonce
Middelfart

Klub for familier styrket af rollespil

Tiden fløj afsted, da børnene i alderen 6-14 år fordybede sig i rollespil gennem tre timer. Privatfoto

Red Barnet Middelfarts familie-oplevelsesklub har succes med rollespil. For nylig blev sammenholdet styrket, da medlemmer fra klubben besøgte Lyng Fritidscenters middelalderborg.

Annonce

Middelfart: Red Barnet Middelfarts familie-oplevelsesklub har været på ryste-sammen-tur til Lyng Fritidscenters middelalderborg, hvor der stod rollespil på programmet for børnene i alderen 6-14 år.

Mens forældrene blev inde, drog børnene ud i skoven, udklædte og bevæbnet med skjold og sværd. I skoven ved ventede 10 unge frivillige fra Lyng rollespil. De følgende tre timer blev børnene guidet gennem forskellige opgaver og slag.

- Når man sammen oplever medgang og modgang i et spil med simple regler, hvor hver handling udløser en konsekvens, så vokser ansvarsfølelsen, og vi så, hvordan en gruppe forskellige børn, som er mere eller mindre ukendte for hinanden samlede sig i én flok, fortæller 24-årige Mads Dreyer, der er frivillig i Red Barnet Middelfarts lokalforening.

Middelfarts familie-oplevelsesklub tog tilbage til middelalderen, da medlemmerne besøgte Lyng Fritidscenter. Privatfoto
Annonce

Skaber et frirum

Foreningen ønsker at skabe et et frirum for kommunens socialt udsatte børnefamilier. Et sted hvor de har lyst til at komme, hvor de kan slappe af i fællesskabet og glæde sig til at opleve noget sammen, lyder det i en pressemeddelelse.

Red Barnet Middelfart er lokalt forankret. Foreningens aktiviteter planlægges og udføres af frivillige, og finansieringen sker gennem donationer og fonde.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn For abonnenter

En ny kærlighed med svære vilkår: - Det er specielt at fri til en kvinde, når man er gift med en anden

Coronavirus

Live: Sundhedsstyrelsen anbefaler øget brug af mundbind hos lægen

Annonce