Annonce
Sport

Klopp om skadet profil: Van Dijk er ude i lang tid

Peter Byrne/Ritzau Scanpix
Liverpool-manager Jürgen Klopp forventer at måtte undvære skadede Virgil van Dijk længe, siger han mandag.

Liverpool-profilen Virgil van Dijk kommer til at være væk fra fodboldbanen længe, lyder det mandag fra Liverpool-manager Jürgen Klopp.

- Der er kommet klarhed over nogle ting, og han vil være ude af spillet i noget tid. Det står klart. Vi ønsker helt ærligt ikke at sætte en tidsfrist på, fordi hver person er forskellig, men han vil være ude i ret lang tid, og sådan er situationen, siger Jürgen Klopp ifølge klubbens hjemmeside.

Liverpool meddelte søndag, at forsvarsstjernen skal opereres, hvilket ifølge Liverpools hjemmeside ikke er sket endnu.

Den hollandske forsvarsspiller blev skadet i Liverpool-derbyet lørdag mellem Everton og Liverpool.

Van Dijk pådrog sig en ledbåndsskade i det ene knæ efter en situation tidligt i kampen, hvor han blev tacklet hårdt af Everton-keeper Jordan Pickford.

Hændelsen fik ikke konsekvenser for Pickford, da VAR og dommeren allerede var inddraget i episoden og derfor var opmærksom på den. Derfor vil sagen ifølge Reuters heller ikke få et efterspil og blive taget op af Englands Fodboldforbund (FA).

Van Dijk kom til Liverpool fra Southampton i januar 2018 for en pris, der angiveligt lød på 75 millioner pund - cirka 615 millioner kroner.

Forsvarsspilleren har udgjort en hjørnesten i Liverpools vej tilbage til toppen af engelsk fodbold, og den 29-årige midtstopper har været på banen fra start i samtlige Liverpools kampe de seneste to sæsoner.

Han har således været en af Liverpools helt store profiler i de seneste sæsoners triumfer.

Liverpool vandt i 2018/19-sæsonen Champions League, og i den seneste sæson blev Liverpool engelsk mester for første gang i 30 år.

Liverpool møder onsdag Ajax på udebane i Champions League.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Grundlovsforhør: 40-årig mand fra misbrugsmiljøet varetægtsfængslet efter knivstikkeri på åben gade

Assens

Carelink-direktør beklager, efter Karina stillede sig frem med kritik af teststed: - Jeg er dybt ked af det - vi skal ikke lyve

Faaborg-Midtfyn

Deltag i afstemningen: Als-Fyn-broen splitter fynboerne - René vil ikke flytte til Faaborg, hvis der kommer en bro

Annonce