Annonce
Odense

Klods-Hans Prisen: Fra messingmusik til drejelire

Spoken Word-duoen Virga ved koncerten i Studiestuen.

Dagens indstillinger til Klods-Hans Prisen repræsenterer vidt forskellige genrer

Annonce

- Det var en helt fantastisk koncert med en skøn blanding af unge og ældre musikere, ny og gammel musik og et arrangement helt i HCA-festivalens ånd og tema. Sådan skriver Dorthe Cloos Hylander og nominerer FDF Odense Musikkreds til Klods-Hans Prisen 2017. Hun har hørt musikken ved koncerten "The Wonderfull Sound of Brass", som FDF Odense Musikkreds sammen med Nenia Brass Band gav tirsdag 22. august i Rådhushallen.

Det samme har en anden indsender (som har brugt sms, så vi har identiteten via telefonnummeret), som skriver, at "det var næsten som i gamle dage, da Musikkorps Fyn spillede koncerter i Rådhushallen."

Bente Dahl Nielsen mener, - på fleres vegne, skriver hun - at den oplagte modtager af prisen H.C. Andersen Paraden under ledelse af Torben Iversen.

- Gennem nu 30 år har skiftende børn og unge med Torben HCA Iversen i spidsen underholdt tusindvis af mennesker i både indland og udland, skriver hun og vedlægger et billede fra forestillingen tirsdag 22. august i Lotzes Have, "med solskin, godt humør og mange mennesker".

Og endelig indstiller en læser (også har via sms) Spoken Word-duoen Virga, som gav koncert i Studiestuen mandag 21. august og gør det igen som opvarmning til Kristian Leth på Amfiscenen torsdag 24. august. Duoen består af poeten Nikolaj Johansen, tidligere fynsmester i poetry slam, og musiker Nicolas Koch-Simms, Danmarks eneste konservatorieuddannede drejelirespiller.

- Deres digte og musik er fabulerende, drømmende og smertefuldt realistisk, sjældent komplementerer toner og ord hinanden så fint. Koncerten sluttede med tårer på publikums kinder, skriver indsenderen.

Du kan også anbefale en oplevelse, du har haft under H.C. Andersen Festivals. Enten på mail til: klodshans@fyens.dk eller på sms til 1239, indled sms'en med bogstaverne KH, og skriv derefter din besked (prisen er almindelig sms-takst). Du kan også gå ind på www.facebook.com/kultursetfrafyn/ eller www.facebook.com/Vores Odense og skrive din begrundelse. Uanset hvordan du gør, så vedlæg helst et foto. Begivenheden skal være fra festivalens officielle program.

H.C. Andersen Paraden i solen tirsdag.
Annonce
Fyn

Pas på: Glat på udsatte steder

Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

Sælger papkasser og folie for 453 millioner kroner og vil være endnu større : Vi skal købe et par virksomheder i år

Odense

Rådmand kræver skærpet nedlukning af Vollsmose: Luk daginstitutioner, fritidsaktiviteter og moskeer

OB

OB-træner klar til hundeslagsmålet

Annonce