Annonce
Odense

Klimamøde i Kongens Have

Meteorolog, forfatter og klimaformidler Jesper Theilgaard er hovedtaler, når Odense Radikale Venstre onsdag holder grundlovsmøde i Kongens Have i Odense. Arkivfoto: Hans Chr. Gabelgaard
Klimaet og klimaformidler Jesper Theilgaard er tildelt hovedroller, når Odense Radikale Venstre onsdag holder grundlovsmøde i Kongens Have i Odense.

Klimaet har stået centralt i den valgkamp, som kulminerer, når danskerne onsdag går ind i stemmeboksene for at sammensætte det nye Folketing.

Og klimaet vil også være det centrale omdrejningspunkt, når Odense Radikale Venstre på valgdagen holder grundlovsmøde i Kongens Have i Odense.

Hovedtaleren til partiforeningens grundlovsmøde er meteorolog, forfatter og klimaformidler Jesper Theilgaard.

Det glæder formanden for Odense Radikale Venstre, at Jesper Theilgaard har taget imod invitationen til at tale i Odense.

- Jesper Theilgaard har formået på en troværdig måde at få os alle til at forstå alvoren i klimaudfordringen, uden at fjerne alt håb om, at menneskene stadig kan nå at undgå de værste følger, siger Kristian Grønbæk Andersen.

Foruden hovedtaleren får også børn- og ungerådmand Susanne Crawley Larsen og partiets tre folketingskandidater også ordet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Assens For abonnenter

Kæmpe solcellepark til 78 millioner bliver taget i brug om få dage: - Vi forventer, at varmeprisen falder med ti procent

Odense For abonnenter

Danni vil kæmpe for, at populær misbrugsbehandling kan overleve: - Jeg skal ikke tilbage til det kommunale tilbud

Annonce