Annonce
Middelfart

Klimafolkemøde lukker for trafik i dele af Middelfarts bymidte: Det skal du vide

Sidste år lånte kommunen Kulgrunden til en stor del af Klimafolkemødets aktiviteter. Det går ikke i år, hvorfor mange af de 80 boder er rykket ud i Havnegade og lukker gaden for trafik i de lyse timer onsdag, torsdag, fredag og lørdag i denne uge. Arkivfoto: Louise Holmgaard Nielsen

Middelfart: Både beboerne i gaden og andre bilister, der normalt benytter Havnegade,  må finde alternative løsninger under Klimafolkemødet.

Sidste år lånte kommunen Kulgrunden til en stor del af Klimafolkemødets aktiviteter. Det går ikke i år, hvor Michael Nissens byggeri er i fuld gang på de attraktive kvadratmeter mellem Lillebælt og Havnegade. Det betyder, at mange af de 80 boder i år rykker  ud i Havnegade og lukker gaden for trafik onsdag, torsdag, fredag og lørdag i denne uge.

Kommunen oplyser, at Havnegade på stykket fra parkeringshuset til beachvolleybanerne er spærret fra onsdag den 1. september klokken 6.00 til lørdag den 4. september klokken 21.00.

Annonce

Har man indkørsel direkte ud til den spærrede del af Havnegade, skal man derfor parkere sin bil et andet sted, hvis du skal bruge den mellem den 1. september kl. 6.00 og den 4. september kl. 21.00, lyder beskeden fra Middelfart Kommune.

Kommunen understreger dog, at parkeringshuset samt p-pladserne bagved p-huset og arealet på trafikhavnen kan benyttes under hele klimafolkemødet.

Parkeringspladserne og området omkring Lillebæltshallerne på Færøvej vil desuden fungere som Klimafolkemødets store fælles parkerings- og mødeplads for både mødedeltagere og publikum.

Shuttlebusser er der ingen af - det sidste stykke, når man har parkeret sin politisk korrekte elbil på Færøvej, foregår naturligvis til fods på vej til et Klimafolkemøde.

I Radio4 Morgen talte de med formanden for Klimabevægelsen, Frederik Roland Sandby. Indtil for et par år siden, var han ikke selv interesseret i klima. Nu mener han, at der er grobund for et folkemøde i klimaets tegn. Hør, hvad hans forklaring på denne ændring er, i indslaget nedenunder.


Annonce
Middelfart For abonnenter

Byråd har mundkurv på i sag om kommunaldirektør: - Offentligheden har fået de informationer, de skulle

Danmark

Fredagens coronatal: Sætter rekord med 53.655 smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Fyn

Hæsblæsende weekend på Fyn: Voldsom vind og forhøjet vandstand

Faaborg-Midtfyn For abonnenter

Fik vist porno midt i undervisningen: Kommune har gentagne gange haft brud på sikkerheden

REKRUTTERING

Han var med til at starte håndboldherrernes medaljeæra - nu skal landsholdskoryfæ sætte det rigtige hold hos Orifarm

Odense

Venner åbner ny kiosk på Skibhusvej: Ville hellere være selvstændige end arbejde for andre

Hver fjerde landmand kan forsvinde: - Det vil være hul i hovedet for klimaet

Fyn

Snart udløses spændingen: Én af disse fem tager over efter Lars Høgh og bliver Årets Fynbo

Middelfart For abonnenter

Skubbede kammerat ind i soveværelse og skød hen over hovedet på ham med oversavet jagtgevær: 37-årig skal i fængsel i tre et halvt år

Bintu sejler tønder med rom med sejlskib fra Caribien: Satser på at forsyne halvdelen af Europa med bæredygtig spiritus de kommende år

Faaborg-Midtfyn

De første flasker var udrikkelige: Nu sælger Jacob sin vin til Michelin-restauranter

For første gang i to år: Storm rammer Danmark med vindstød af orkanstyrke

Nyborg

Udsigt til søndag med højvande: Holckenhavn-dæmning og havneområde kan svømme over

Odense For abonnenter

Comsa har afleveret ny tidsplan: Letbaneåbning i maj kræver højt tempo i slutfasen

Fyn

Restriktioner bortfalder tirsdag: Fortsat meget coronasmitte i de fynske kommuner

Annonce