Annonce
Nyborg

Klimaet og de tomme flasker

Meteorolog og foredragsholder Jesper Theilgaard leverer et oplæg om klima og verdensmålene på havnen i Nyborg, lørdag 24. august. Arkivfoto.
Retursystemet på flasker og dåser er i fokus, når verdensmålene kommer til havnen Nyborg – i øvrigt sammen med meteorolog Jesper Theilgaard.

Nyborg: Danmark for Målene handler om at udbrede kendskabet til verdensmålene landet over. Nyborg er en af de 48 byer, som får besøg, og det sker lørdag 24. august fra klokken 10-14 ved Vesterhavnen 1. Med på turen er meteorolog og foredragsholder Jesper Theilgaard, som leverer et oplæg om klima og verdensmålene klokken 12.30.

På dagen kan de fremmødte også blive klogere på, hvad det betyder for klimaet, at aflevere tomme dåser og flasker til genbrug.

- Man kan ikke redde klimaet alene ved at aflevere sine flasker og dåser, men hver enkelt flaske tæller alligevel. For vi sikrer, at de kan genanvendes igen og igen, fremhæver Hanne Luke fra Dansk Retursystem i en pressemeddelelse.

Dansk Retursystem, der driver det danske pantsystem, er nemlig med som partner. Og i pavillonen på havnen kan deltagerne blandt andet spille et pantspil og få info om, hvordan vi genanvender plast.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde

Kommunen udvider med 8000 kubikmeter på havnen: - Det er prikken over i'et, jubler borgmesteren

Annonce