Annonce
Middelfart

Klima, trafik eller frivillighed? Nu kan du være med til at bestemme, hvad avisen skriver om

Billedet er fra december, hvor hele redaktionen flyttede ud i kommunen. Her er vi på besøg hos Føns Nærvarme, hvor vi fik lov at lave nyheder med kedlerne som nabo.Foto: Peter Leth-Larsen

I efteråret var de politiske partier i byrådet med til at sætte dagsordenen, og et efter et fik de serveretten og dermed frit spil til at bestemme, hvad vi skulle skrive om i avisen. Nu er serveretten givet fri, og alle med noget på hjerte kan være med til at bestemme, hvad vi skal skrive om.

Fyens Stiftstidende vil endnu tættere på den virkelighed, der ligger os alle sammen på sinde. Derfor lader vi læserne og brugerne hjælpe os med at sætte dagsordenen. Det betyder, at du nu har muligheden for at være med til at bestemme, hvad vi skriver om i avisen.

Først fik de politiske partier, der sidder i byrådet, serveretten, og nu giver vi den videre til andre, der har et bud på en dagsorden eller et emne, der er vigtig at tage op.

Det kan være alt fra et emne, der ligger dig på sinde til en konkret problematik, du mener trænger til at blive belyst.

Vi har tidligere været med til fællesspisning i Harndrup Forsamlingshus, sat fokus på trafiksikkerheden i Båring og skrevet om bæredygtige drømme i Brenderup. Nu er det din tur til at sætte dit præg på journalistikken, og det gør du ved at sende os et debatindlæg. Det kan være helt konkrete ideer eller mere flyvske tanker om et emne, der er vigtigt for dig.

Det meste duer, og hver søndag i løbet af foråret laver vi uafhængig journalistik ud fra dit debatindlæg og de input, der er kommet fra vores brugere og læsere, og bringer det hele i Fyens Stiftstidende.

Serveretten er nu givet fri, og den kan blive din, så tøv ikke med at sende os dit debatindlæg til nordvest@fyens.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Spar sammen, OB

Odense Kommune skal stå fast over for fodboldklubben OB i sagen om en renovering af Odense Stadion. For det bør ikke være Odenses skatteborgere, der skal betale for, at byens og øens største fodboldklub får et bedre stadion at spille på. Det bør klubben og dens ejerkreds selv bekoste. Spørgsmålet om en renovering af Odense Stadion er nok engang blevet aktuelt, fordi OB sammen med de øvrige superliga-klubber, Divisionsforeningen og Dansk Boldspilunion har besluttet, at alle superliga-stadioner fra 2028 er udstyret med fuldt overdækkede tribuner. Det er en fin beslutning, som vil give bedre forhold for klubbernes tilskuere, så man på længere sigt forhåbentlig kan tiltrække flere tilskuere og dermed tjene flere penge. Det er imidlertid ikke Odense Kommunes opgave at sørge for, at erhvervsvirksomheder får bedre fysiske rammer at udøve deres virksomhed i. Odense Kommune skal skabe gode rammevilkår for kommunens virksomhederne i almindelighed, men kommunen skal ikke bruge sine sparsomme skattekroner på at forbedre hverken robotproducenters, gartneriers eller fodboldklubbers ydre rammer. Det må virksomhederne selv klare. Ejerforholdene af Odense Stadion er i dag mildt sagt noget rod. Odense Kommune ejer tre tribuner på stadion, mens en ejerkreds af bestyrelsesmedlemmer i Odense Sport & Event ejer den fjerde, og det skaber helt naturlige tvister mellem de forskellige ejeres forskellige ønsker. Derfor vil det være klogt, hvis man får skilt den kommunale økonomi fra den private virksomhed OB’s interesser fra hinanden. Det vil være til gavn for OB, for Odense Stadion og for Odense Kommune – og for de odenseanske skatteydere. Derfor vil det være klogt, at OB og ejerkredsen bag klubben begynder at spare sammen, så man på et snarligt tidspunkt kan købe stadion af kommunen. På den måde kan man engang i fremtiden, måske allerede inden 2028, få lejlighed til at gennemføre alle de udvidelser og forbedringer af Odense Stadion, som man har lyst og råd til og dermed være med til at skabe grundlag for at høste gevinster ved fremtidige sejre. Så spar endelig sammen, OB. Og begynd hellere i dag end i morgen.

Odense

Fra sceneskræk til sanger: Odenseanske Aksel er med i X Factor

Fyn

Magnus & Aksel sang tårerne frem i X Factor: - Når I står der og sprudler, så tænker man WAUW!

Annonce