Annonce
Faaborg-Midtfyn

Klaus Hansen fortæller om Filmfyns rejse

23. oktober giver Filmfyns direktør, Klaus Hansen, et indblik i Fyns mange filmeventyr. Det sker på Ringe Bibliotek. Pr-foto
Annonce

Ringe: "De Frivillige", "Mødregruppen", "Jagtsæson", "Fred til Lands", "Far til 4" og "Vikingerne". Det er fem eksempler på spillefilm optaget på Fyn, heraf flere af dem i Faaborg-Midtfyn Kommune.

I et foredrag 23. oktober kl. 19.30 på Ringe Bibliotek vil Filmfyns direktør, Klaus Hansen, give et historisk indblik fra starten af Filmfyns historie, hvor Faaborg Kommune i 2002 gik forrest med at støtte filmen "De Grønne Slagtere", der med blandt andre Mads Mikkelsen og Nikolaj Lie Kaas satte Faaborg på den anden ende.

Klaus Hansen vil også tage publikum med ind i Filmfyns maskinrum, hvor han, blandet med anekdoter om de enkelte produktioner, kommer ind på Filmfyns formål. Han svarer også på: Hvor kommer pengene fra? Hvad er forløbet, fra filmproducenten kommer med "jordens bedste idé", til de møder produktionen på afspærrede gader i for eksempel Faaborg og Ringe? Man hører også om nogle af de virksomheder, der er opstået i kølvandet på Filmfyn.

Billet til foredraget kan købes på bibliotekets hjemmeside.

Her er det filmen "Antboy 4", der er optaget ved Nakkebølle Sanatorium. PR-foto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Fortsat lang kø: Motorvejen delvist åben igen

Odense

Nu får Vollsmose sin egen læge

Annonce