Annonce
Assens

Klaus er landevejsskeptiker: - Vil vi bruge så stor en pose penge på, at Assens by kan spare nogle få minutter på landevejen?

Klaus Ankerstjerne fra Magtenbølle giver ikke meget for foreningen Assens Købstads forslag om en ny vejføring, der skal koble sig på motorvejen, gerne fra Assens i nord og op mod Aarup/Vissenbjerg-området et sted. Arkivfoto: Nils Svalebøg

800 millioner kroner for en ny landevej fra Assens by til E20. Det er mange penge for et offentligt anlægsprojekt, der typisk bliver dyrere end estimeret. Mon ikke landevejen ender med at koste 1,5 mia. kroner.

Vil vi bruge så stor en pose penge på, at Assens by (mindre end 15 procent af kommunens indbyggere) kan spare nogle få minutter på landevejen?

15.000 pendler fra og til Assens Kommune dagligt, men langt de fleste pendlere bor nord for Glamsbjerg. De har mindre end 10 minutters kørsel til motorvej E20, og de får aldrig brug for den landevej, så behovet for landevejen er minimalt.

Annonce

Jeg har fuld forståelse for dem, der bor i Assens by, gerne vil hurtigt til motorvejen, men dette forslag er ude af proportioner.


Jeg har fuld forståelse for dem, der bor i Assens by, gerne vil hurtigt til motorvejen, men dette forslag er ude af proportioner.

Klaus Ankerstjerne


Kan vi få Mette Frederiksen og Nikolai Vammen til at hoste op med 1,5 mia. til dette projekt, sammenholdt med, at behovet er minimalt? Det er et urealistisk projekt, der gør mig til landevejsskeptiker.

Annonce
Odense For abonnenter

Nyt notat afslører dyb frustration i specialenhed mod bander: Kriminelle går under jorden, men kan beholde kontanthjælpen

Annonce
Annonce
Annonce
Assens For abonnenter

Kæmpe solcellepark til 78 millioner bliver taget i brug om få dage: - Vi forventer, at varmeprisen falder med ti procent

Annonce