Annonce
Middelfart

Klar, parat, Royal Run: Nu kan du træne til kongeligt løb hver fredag

Der er 1. juni Royal Run med start flere steder i landet. PR foto
Annonce

(Arrangøren har tidligere oplyst, at Royal Run løber af stablen 2. juni. Der er retteligt tale om 1. juni, som det fremgår af artiklen nu)

Middelfart: Hvis nogen i Middelfart skal deltage i Royal Run mandag den 1. juni, så er der nu mulighed for at deltage i hyggelig fællestræning hver fredag eftermiddag klokken 16, hvor løbes en mile (1,6 kilometer), og klokken 17 er der træning for dem, der vil ud og træne til fem eller 10 kilometer. Ruterne er langs Fænøsundstien, i Kongebroskoven – og ved stygt vejr i læ på villaveje.

Christoffer og Pia Becker er blevet Royal Runners, men de understreger, at man ikke behøver at deltage i Royal Run for at møde frem. Træningen er gratis.

Christoffer er inkarneret én mile runner (1,609344 km), og han har deltaget i de to forrige Royal Run-løb. Pia er DGI løbeinstruktør og har tidligere været med til at stifte Strib Løbeklub. De to understreger, at Royal Runners kun er et supplement til byens øvrige gode løbeklubber.

For mere info find Royal Runners - hjerte & løbevenner på Facebook.

Første træning er fredag 21. februar klokken 16.

Træningen foregår på Fænøsundstien. PR foto
Løbetræning i Kongebroskoven. PR foto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Middelfart

76.457 biler om dagen: Efter 50 år kan Lillebæltsbroen få brug for en makker til at klare trafikpresset

112

Lige nu: Peter Madsen erkender sig skyldig i flugt og trusler

Kerteminde For abonnenter

Tvunget til at forlade byrådet efter anmeldelse fra lokal avis: - Det er godt nok det mest usmagelig, jeg har været udsat for

Annonce