Annonce
Kerteminde

Klage over Lundsgaard-glamping: Lokale campingpladser har intet med klagen at gøre

På Camp Hverringe har Torben Frydelund intet at indvende imod Lundgaard Gods´glamping. Han vil bare gerne have, at campingbranchen får de samme muligheder som folk uden for erhvervet. Arkivfoto: Helle Nordström
Hverken Kerteminde Camping eller Camp Hverringe er involveret i den klage, der er indgivet imod sommercamp ved Lundsgaard. Torben Frydenlund fra Camp Hverringe hylder mangfoldigheden og håber, den også må brede sig på campingpladserne
Annonce

Kerteminde: Hvad skulle en lejrchef i Hanstholm have imod 50 telte ved Lundsgaard? De stjæler da næppe hans kunder. Der må stå en lokal campingplads bag, fristes man til at tænke.

Men tænker man det, tager man fejl.

- Nej, så små sko går jeg ikke i, lyder den spontane reaktion fra lejrchef ved Kerteminde Camping, Gitte Enevoldsen.

- Og hvis jeg var utilfreds med noget, så skulle jeg nok selv tage affære. Jeg skal ikke have andre til at gå mine ærinder, tilføjer den slagfærdige kvinde i en meget overbevisende tone.

Annonce

Hylder eksperimenter

Heller ikke Torben Frydelund fra Camp Hverringe vil kendes ved klagen.

- Jeg hylder Lundsgaards initiativ velkomment. Jo mere aktivitet i et område, jo mere opmærksomhed, siger han.

- Men jeg tror godt, jeg ved, hvorfor han klager, for han har allerede fået standset en glamping-lejr ved Thy. For ham er det noget principielt, og det kan jeg godt være enig med ham i: Der skal være ens regler for alle.

Torben Frydenlund mener bare ikke, at det er den rigtige vej at forsøge at standse alle gode ideer. Han ønsker sig i stedet, at campingpladserne får den samme mulighed for at få gode ideer.

- Jeg har i fire år, da jeg var formand for DK-Camp, kæmpet for at få lovgiverne til at se på erhvervet med nye øjne. Det ville være skønt, hvis vi som campingpladser også kunne få lov til at udvikle og være innovative og eksperimenterende i korte sommerperioder. Og i stedet for at bremse Lundsgaard og andre kunne de give os samme vide rammer, så der er ens regler for alle, siger han.

- Jeg tror, at vi skal leve endnu mere af turisme i fremtiden, og så vil det være en god vej at gå at lukke op for de gode ideer. Jeg kunne da finde på masser af ideer til, hvad vi kunne foretage os på Hveringes jorder i sommerperioden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nordfyn For abonnenter

Min sommer uden: Mette og Carsten må undvære Roskilde og Skanderborg festival - nu står deres foodtruck på Bogense Havn hele sommeren

OB

Sport Fyn: Michelsen ryster posen

Annonce