Annonce
OB

Kløve vil klemme sig ind på OB's hold

Sport Fyns bud på OB's startopstilling i Randers. TV3 Sport kl. 19.00.

Når Troels Kløve nu er blevet frisk igen, så er der trængsel ved vandtrugene. Vælger OB igen at spille 4-3-3, så virker det mest sandsynligt, at enten anfører Janus Drachmann eller Mads Frøkjær-Jensen tager en tur ud på bænken.

------

OB virker forhippet på at anvende Ayo Okosun fra start på grund af hans luftstyrke, som der kan blive brug for mod de dødbold-stærke Randers-folk. Hvis der ligger mere i, at Emmanuel Sabbi trænede indenfor og måske ikke er klar, så kan Drachmann eller Frøkjær komme på banen.

Annonce

-----------

Randers FC er uden den karantæneramte højre kant Mikkel Kallesøe, der har gjort det godt på det seneste med stor power.

--------

Jørgen Skjelvik forlod torsdags-træningen undervejs med problemer i lyskeregionen og foreløbig tages de problemer som værende hørende hjemme i bagatel-skabet. Men den unge Brenderup-knægt Mathias Brems er med i truppen som back up. Tarik Ibrahimagic er iøvrigt også på skadeslisten.

--------

Randrusianerne er mere effektive i luftrummet end på græstæppet – i hvert fald i duelspillet. Når spillerne er lettet fra jorden, har de vundet 191 dueller, hvilket er flest af alle hold i Superligaen. I kontrast har de stået som sejrherrer i 281 dueller langs jorden, og det er rent faktisk færrest af alle.

----------

Randers FC er det næstmest løbestærke hold i ligaen med 1.052.775 meter. OB er det næstdårligste med 1.004.891 meter.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce