Annoncørbetalt indhold

Klæd dig på i friske og iøjnefaldende farver med Neo Noir

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Farverne udenfor i naturen begynder så småt at ændre sig - træerne springer ud, og vi kan begynde at ane fine blomster i forskellige farver. Det samme gælder de nye tøjkollektioner fra de kendte modebrands. Vi skal væk fra vinterens mørke og i stedet søge mod lysere tider, og dette ses specielt i alle de nyeste trends uden i butikkerne. Der er større og større fokus på lyse og fine forårsfarver, der sætter prikken over i’et i dit udseende og din udstråling her til den kommende sæson. Læs videre og lad dig inspirere af de nye, friske tendenser.


Annonce

Striktrøjer i feminine forårsfarver

Mangler du en god strik til den kommende sæson, så er nu det helt rette tidspunkt at shoppe bløde striktrøjer, der både kan være med til at holde dig varm og få dig til at se toptrendy ud. Butikkerne er nu fyldt med et stort udvalg af lækre strik, der matcher foråret og sommeren perfekt med deres feminine og lyse farver og nuancer.


Neo Noir striktrøjer

Er du vild med stilen? Så kan du med fordel kigge efter de fine Neo Noir strik, der er et kæmpe hit lige for tiden. Neo Noir har et bredt udvalg af strik og andre bluser, og der er derfor rig mulighed for at finde en smart strik, du kommer til at synes godt om. Du kan allerede nu finde deres nyeste lanceringer, og alle deres strik er super lækre og bløde. De er helt perfekte til de kølige dage og sommeraftener, hvor en strik er det bedste match for at kunne holde varmen.


De mange smukke trøjer i strik kommer i lyse farver, der er topmoderne for tiden. De findes i alt fra neutrale farver såsom beige og off white til farver såsom peach melange og rose melange. Du kan også finde lækre strik, der er ombrefarvede og dermed har mere end bare en enkelt farve.


Strik fra Lollys Laundry

Et andet godt valg til dig, der er på udkig efter en lækker strik, er de smukke bluser fra Lollys Laundry. De er ligeledes med på de seneste modetendenser med de lyse og fine farver, der på alle måder skriger forår og sommer. Deres strik kommer i enkle og feminine farver, der passer godt til det meste. Du finder blandt andet farver såsom baby pink og lavender, som begge er afdæmpede farver, der på samme tid er iøjnefaldende og super smukke - de kan uden tvivl være med til at pifte dit look og outfit op.

De smarte strik fra Lollys Laundry kommer også som veste. Disse kan du med fordel bruge udover en tynd bluse eller en simpel skjorte for at gøre dit look ekstra smart og detaljeret - og for at tilføje lidt ekstra farver til dit outfit.

Gå efter tøj med mønster

Udover de fine farver, kan du ligeledes kigge efter flotte print og mønstre, som også er super moderne for tiden. Du kan finde alt fra blomsterprint og dyreprint til tøj med tern, prikker og meget mere. De fine detaljer er med til at fremhæve dit tøjvalg og giver et komplet look, uden du behøver at gøre meget ud af det.


Hos Neo Noir finder du masser af moderne tøj med mønster og smukke print, der ligeledes matcher foråret og sommeren helt perfekt. Leder du eksempelvis efter den perfekte sommerkjole, kan du med fordel vælge fra det store udvalg, Neo Noir har.


Der er mange gode muligheder for tiden. Så skynd dig ud i butikkerne eller find dem online, så du kan få lov til at shoppe alle de nyeste og lækreste trends.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.