Annonce
Fyn

Kirkely før Horsens: Vi kan ikke tillade os at slække på noget

Den japanske fløjspiller Ayaka Ikehara sidder ude med lægproblemer i kampen mod Horsens Håndbold Elite. Her er hun i aktion mod Ajax København i forrige runde af Kvindeligaen. Foto: Simon Trøjgaard Jepsen
Odense Håndbold møder onsdag aften Horsens i kvindeligaen. Træner Ulrik Kirkely skar ned på træningen mandag efter en lang tur til Rumænien, men hviler ellers ikke på laurbærrerne.
Annonce

HÅNDBOLD: Odense Håndbold tager ovenpå weekendens fornemme Champions League-sejr mod Valcea i Rumænien imod et noget mere velkendt mandskab i form af Horsens Håndbold Elite.

Weekenden bød på mange timer i fly og bus frem og tilbage til den tomme hal i Valcea, så trænerteamet droppede holdtræningen mandag, der i stedet bød på styrketræning og en tur i fitnesslokalet.

- Efter turen til Rumænien har vi valgt at trække en håndboldtræning ud af programmet mandag, og så kørte vi et fysisk pas i stedet, siger Ulrik Kirkely.

Selvom resultaterne har været fornuftige med lutter sejre siden sæsonpremieren mod Team Esbjerg, er holdet endnu ikke den velsmurte maskine, der kan køre sejren sikkert i hus selv mod de på papiret mindre stærke hold.

I Holstebro hev man sejren i land på et straffekastmål otte sekunder før tid, og i seneste runde mod Nykøbing Falster, skulle man også frem til de døende sekunder før sejren var sikret.

- Vi er stadigvæk i en fase hvor vi er et nyt hold, og der er mange ting i vores spil, der kan blive meget, meget bedre. Så vi er overhovedet ikke et sted, hvor vi kan tillade os slække på noget. Vi har bruge for mange flere kampe for at finde frem til den ballast og det sammenhold, det kræver at præstere på højt niveau hver gang.

Annonce

Næsten alle er klar

Højrefløjen Ayaka Ikehara er den eneste spiller i truppen, der ikke bliver klar til onsdagens kamp. Hun var heller ikke med i kampen mod Valcea. Både Angelica Wallén og Lois Abbingh er i truppen men skal doseres skånsomt, så der stilles ingen garantier for hvor meget spilletid, de vil få.

- Ikehara har fået et riv i læggen, så hun sidder ude. Wallén og Abbingh er med, men nu må vi se i morgen, hvor mange minutter, de får. Det afhænger af kampens forløb.


Vi er stadigvæk i en fase hvor vi er et nyt hold, og der er mange ting i vores spil, der kan blive meget, meget bedre. Så vi er overhovedet ikke et sted, hvor vi kan tillade os slække på noget

Ulrik Kirkely, træner for Odense Håndbold


I sidste sæson sluttede Horsens på en 12. plads med otte point i de 23 kampe, det blev til inden corona gjorde en ende på sæsonen. Odense Håndbold vandt de to indbyrdes opgør med henholdsvis 37-22 ude og 23-17 på hjemmebane, så det ligner en overkommelig kamp, der venter de orangeklædte kvinder i Sydbank Arena onsdag klokken 18.30.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: Regeringen vil udvide hjælpepakker efter nye restriktioner

Kerteminde For abonnenter

Lego-ejer har hyret 50 lokale håndværkere til restaurering af Skovsbo Gods: Udføres som i gamle dage

Annonce