Annonce
Nordfyn

Kirke genåbner med ny vikar

Ditte Freisleben er i den kommende tid vikar i Særslev, Ejlby og Melby. Hun har i en årrække fungeret som freelancepræst i det sydlige Jylland, men det er første gang hun arbejder på Fyn. Foto: Jacob Schultz
Annonce

Særslev: Landets kirker er åbne igen efter at være blevet ramt af coronarestriktioner omkring jul og i Særslev-Ejlby-Melby pastorat er det Ditte Freiesleben, der kommer til at forestå de kirkelige handlinger. Hun vil være vikar for Gunvor Sandvad under hendes tilbagevenden efter længere tids sygdom.

Gudstjenesterne bliver på cirka 30 minutter, hvor der ikke må synges med. Det er kun organist og kirkesanger, der vil få lov til, at spille og synge, men man må gerne nynne med med lukket mund.

Ditte Freiesleben kommer fra Kolding-området og har været præst i 11 år, hvor hun har arbejdet meget freelance i Haderslev stift, for at kunne gå hjemme hos sine børn, mens de var små.

- Det har været dejligt, men nu er børnene blevet store, og jeg har fået god tid til at arbejde mere. Jeg har gennem årene været vikar i mange forskellige kirker, og jeg har nydt at opleve alle de måder, man kan være kirke og lokalsamfund på. Nu glæder jeg mig til at være i Særslev-Ejlby-Melby pastorat her i foråret, siger Ditte Freiesleben.

Man kan se gudstjenestetiderne og læse mere på www.de3sogne.dk og på kirkens facebookside.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Interview: 'Jorden kalder' tænkte Jens Rohde, mens han sad og følte sig helt på månen

Annonce