Annonce
Assens

Kirke genåbner efter påsat brand

I forbindelse med en brand i Kerte Kirke i november 2015 kom der omfattende sodskader, og håndværkere har arbejdet hårdt på at få den klar igen. Det er den nu. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen
Annonce

Kerte: Det bliver en festdag i Kerte Kirke torsdag 22. december fra klokken 17. Kirken er klar til genåbning efter den påsatte brand i november sidste år, hvor et bål blev antændt op ad døren til våbenhuset, og kirken blev udsat for omfattende røgskader.

Den fynske biskop, Tine Lindhardt, medvirker ved arrangementet.

Efter 13 måneder uden kirke får Kerte således sin kirke tilbage. Dermed går et stort ønske i opfyldelse blot to dage før jul, oplyser menighedsrådet.

Udover at biskop Tine Lindhardt således skal holde genåbningsgudstjenesten, hvor hun genindvier kirken efter den lange lukningsperiode, bærer menighedsrådet alterbøger og dåbsfad ind i kirken, og der vil være musik og sang ved fløjtenist Eva Østergaard, organist Lis Andersen, sopran Anitta Nielsen og tenor René Kappendrup, som er kirkens faste kirkesanger. Efter gudstjenesten serveres champagne og kransekage i kirken, og der bliver taler i anledning af kirkens genåbning. Alle er hjerteligt velkomne til at medvirke. (pcb)

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: Mundbind skal bæres i fitnesscentrene - men ikke under træning

Kerteminde For abonnenter

Lego-ejer har hyret 50 lokale håndværkere til restaurering af Skovsbo Gods: Udføres som i gamle dage

Annonce