Annonce
Nordfyn

Kim Larsen-musical i Søndersø

"Midt om Natten" byder også på drama. Her overfaldes beboerne på "Haveje" af lokale rockere. PR Foto
I alt 14 skuespillere er på scenen, når der inden længe opsættes Kim Larsen-musical i Borgerhuset i Søndersø.

Søndersø: "Midt om Natten" er ikke bare en af de mest sete danske film nogensinde. Også som teatermusical er "Midt om Natten" blevet en publikumssucces, og Søndersø Amatørteater Gruppe (SAG) glæder sig til at præsentere musicalen for publikum.

Ved siden af de velkendte sange er det både handlingen og persongalleriet med mange skæve karakterer, som publikum har taget til sig.

Hovedpersonerne er barndomsvennerne Benny og Arnold, som er blevet hjemløse, fordi myndighederne har revet deres tidligere hjem ned.

Sammen med andre hjemløse opretter de i Københavns sydhavn fribyttersamfundet "Haveje".

Historien handler om livet i fristaden og de problemer, der opstår internt og i forhold til det omgivende samfund. Krydret med Kim Larsens hits.

Nogle af de skæve eksistenser på "Haveje". PR Foto

14 på scenen

SAG har overladt instruktionen til Bianca Giese, der har instrueret musicals og teaterforestillinger siden 2011.

I alt 14 skuespillere er på scenen. En række nye scenetalenter debuterer, og fem musikere vil sørge for musikken til de mange sange.

Musicalen har premiere i Borgerhuset i Søndersø fredag 25. oktober og opføres derefter yderligere fire gange: lørdag 26. og torsdag 31. oktober, samt fredag 1. og lørdag 2. november. Alle dage kl. 20 med spisning kl. 19.

Billetter og madbestilling: Herrehuset, Odensevej 39 i Søndersø (64891184), mandag-fredag kl. 9.30-17.30 og lørdag kl. 9-13.

Ved generalprøven torsdag 24. oktober inviteres kommunens pensionister til nedsat pris.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Faaborg-Midtfyn For abonnenter

Måtte fyre medarbejder, da plejehjem fik forbud mod at handle i Brugsen: Nu tager brugsuddeler hatten af for politikerne

Danmark

Helena blev kun 20 år: 'Mor, jeg har glemt mit træningstøj, jeg vender lige om nu og henter det', og så blev der helt stille

Annonce