Annonce
Faaborg-Midtfyn

Kim Larsen hitter ved syng med-arrangement i Helios

Interessen for fællessangsarrangementet sidste forår var så stor, at der var venteliste. Privatfoto

Faaborg: Mere end 150 har allerede købt billet til Helios Film- & Kulturhus' andet syng med-arrangement søndag 2. februar kl. 14. Denne gang kunne de sangglade deltagere selv være med til at bestemme, hvad eftermiddagens repertoire skal byde på, og Erland Christensen fra Helios' pr-gruppe kan fortælle, at Kim Larsen topper på ønskelisten.

- For at mindes vores nationale troubadour starter og slutter vi med Kim Larsen, og borgmester Hans Stavnsager har igen sagt ja tak til at komme, siger Erland Christensen.

Helios håber på fuldt hus også denne gang, så sangens vinger atter vil få taget til - næsten - at løfte sig på byens kulturhus. Organist Povl Christian Balslev, Svendborg, og tidligere musikskoleleder i Faaborg-Midtfyn Jesper Vognsgaard, Ollerup, leverer akkompagnementet på henholdsvis flygel og saxofon.

Det endelige repertoire er lagt, så der er ikke mulighed for at komme med flere ønskesange, men der er stadig billetter. De koster 50 kroner og kan købes på www.heliosteatret.dk.

- Skynd dig, der bliver rift om de sidste pladser. Vi glæder os til at synge med jer alle sammen i Helios Film- og Kulturhus, lyder opfordringen fra Erland Christensen.

Jesper Vognsgaard akkompagnerer på saxofon ved arrangementet i Helios. Privatfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce