Annonce
Kerteminde

Kim er ny maler i Langeskov

1. marts åbnede Kim Callesen Langeskov Malerfirma i Langeskov. Privatfoto

1. marts åbnede 38-årige Kim Callesen sit malerfirma, Langeskov Malerfirma. Han rykker ud på hele Fyn.

Langeskov: 38-årige Kim Callesen fra Langeskov har været malerudlært siden 1998, og de sidste 14 år har han arbejdet i et odenseansk malerfirma, men nu trængte han til, at der skulle ske lidt andet.

Så 1. marts sprang han ud som sin egen mester. Her etablerede han nemlig malerfirmaet, Langeskov Malerfirma, som holder til på Odensevej i Langeskov.

- Når der drejer sig om at få maleropgaver, er foråret altid et godt tidspunkt at komme i gang, og da jeg også havde en række kontakter på forhånd, turde jeg godt kaste mig ud i det, fortæller Kim Callesen.

Langeskov Malerfirma rykker ud til opgaver på hele Fyn, og det er både private og erhverv, som kan gøre brug af Kim Callesens malerekspertise, fortæller han

- Det, jeg godt kan lide ved malerfaget, er, at jeg også kommer ud og ser meget forskelligt, og det er samtidigt også vidt forskellige opgaver, som jeg skal løse. Det kan være facademaling den ene dag og spartelarbejde den anden, forklarer den nystartet maler i Langeskov.

Han fortæller, at han også har fået etablertet et godt samarbejde med Christian Maack fra Fyns Smedie i Langeskov.

- Han er god til at henvise til mig, hvis han ved, at der er nogle, der mangler en maler, mens jeg også anbefaler ham, hvis jeg ved, at der er nogle, der skal have løst noget vvs-arbejde. Jeg synes, at vi er ret gode til at hjælpe hinanden.

Kim Callesen håber nu på, at de lokale borgere - både private og erhverv - i Langeskov vil gøre brug af ham, så han kan få flere maleropgaver.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Ole Maare-sagen: Skandaløs optræden af advokat

Fonden Kirsten og Volmer Rask Nielsens Legat blev ikke stiftet for at yde bistand til advokatfirmaer, der er på randen af konkurs. Tværtimod: Fonden blev grundlagt for at støtte forskning, blinde, handicappede og kronisk syge. Derfor er det skandaløst, at fondens midler ikke er blevet anvendt til de nævnte formål, men i stedet i overvejende grad er blevet anvendt til at betale regninger til det nu krakkede advokatfirma Maare Advokatanpartsselskab, som den kendte advokat Ole Maare stod bag. Der er tillige stærkt kritisabelt, at der er foretaget et antal ulovlige dispositioner i fonden, sådan som fondens revisor har påpeget, og sådan som avisen har beskrevet det de seneste dage. Disse forhold er nu - helt berettiget - ved at blive undersøgt af Erhvervsstyrelsen. Det er i skrivende stund uklart, hvornår Erhvervsstyrelsens juridiske gennemgang af sagen er afsluttet, men man kan allerede nu med sindsro konstatere, at Maare Advokatanpartsselskab har optrådt amoralsk i sagen. For en fondsformand skal ikke bruge en fonds pengetank som malkeko, og en fondsformand bør ikke både bestyre en fond og samtidig modtage store millionbeløb for at administrere fonden, sådan som Ole Maare har gjort i den konkrete sag. Det er imidlertid en realitet, at Ole Maare i sin egenskab af advokat med den ene hånd har udskrevet dyre advokatregninger til fonden og i sin egenskab af fondsformand med den anden hånd godkendt de samme regninger i fondsbestyrelsen - i øvrigt sammen med en af sine egne ansatte, som var blevet indsat i fondens bestyrelse. Det er helt utilstedeligt. Og skandaløst. Og forbløffende skamløst. Ole Maare har igennem et langt advokatliv været i berøring med masser af mennesker i Odense og omegn. Nu har han med denne sag helt egenhændigt sværtet sit eget navn til. Derfor er sagen skidt for Ole Maare, for fonden Kirsten og Volmer Rask Nielsens Legat - og ikke mindst for alle de mennesker, som fondens millioner kunne være kommet til gavn.

Odense For abonnenter

Veteranhjem vidste intet om ulovligt tilskud fra fond: - Det er en møgærgerlig situation

Annonce