Annonce
Kerteminde

Kim er ny maler i Langeskov

1. marts åbnede Kim Callesen Langeskov Malerfirma i Langeskov. Privatfoto

1. marts åbnede 38-årige Kim Callesen sit malerfirma, Langeskov Malerfirma. Han rykker ud på hele Fyn.

Annonce

Langeskov: 38-årige Kim Callesen fra Langeskov har været malerudlært siden 1998, og de sidste 14 år har han arbejdet i et odenseansk malerfirma, men nu trængte han til, at der skulle ske lidt andet.

Så 1. marts sprang han ud som sin egen mester. Her etablerede han nemlig malerfirmaet, Langeskov Malerfirma, som holder til på Odensevej i Langeskov.

- Når der drejer sig om at få maleropgaver, er foråret altid et godt tidspunkt at komme i gang, og da jeg også havde en række kontakter på forhånd, turde jeg godt kaste mig ud i det, fortæller Kim Callesen.

Langeskov Malerfirma rykker ud til opgaver på hele Fyn, og det er både private og erhverv, som kan gøre brug af Kim Callesens malerekspertise, fortæller han

- Det, jeg godt kan lide ved malerfaget, er, at jeg også kommer ud og ser meget forskelligt, og det er samtidigt også vidt forskellige opgaver, som jeg skal løse. Det kan være facademaling den ene dag og spartelarbejde den anden, forklarer den nystartet maler i Langeskov.

Han fortæller, at han også har fået etablertet et godt samarbejde med Christian Maack fra Fyns Smedie i Langeskov.

- Han er god til at henvise til mig, hvis han ved, at der er nogle, der mangler en maler, mens jeg også anbefaler ham, hvis jeg ved, at der er nogle, der skal have løst noget vvs-arbejde. Jeg synes, at vi er ret gode til at hjælpe hinanden.

Kim Callesen håber nu på, at de lokale borgere - både private og erhverv - i Langeskov vil gøre brug af ham, så han kan få flere maleropgaver.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nordfyn

Mårhundefund bekymrer fynske jægere

Annonce