Annonce
Middelfart

Kick The Kangaroo gendannes

Kick The Kangaroo som de så ud, da de stillede op for pressen i 2002. Det er trommeslager Flemming Koch i den røde skjorte.

Men kun for at give afskedskoncert ved Rock Under Broen til sommer

Annonce

MIDDELFART: Fire år efter, at det lokale band, Kick The Kangaroo, blev opløst, har medlemmerne besluttet sig for at samles en sidste gang for at sige ordentligt farvel til deres fans.

Afskedskoncerten kommer til at foregå ved Rock Under Broens store fødselsdagsfest til sommer.

Det er ikke tilfældigt, at det bliver på den grønne plæne ud til Lillebælt, at de fem kænguro-fyre takker endeligt af. Rock Under Broen var en af de første festivaler, der gav dem chancen for at optræde for et større publikum, og det nåede at blive til i alt tre koncerter under broen for bandet, der sidst spillede der i 2001.

Kick The Kangaroo blev dannet for 17 år siden og stiller op i den originale besætning med sanger Michael Lund i forgrunden, Søren Andersen på guitar, Flemming Koch på trommer, Lars Andresen, keyboard, og Martin Hald, bas.

Rockformand Claus Hansen kontaktede allerede i august sidste år Kick The Kangaroos trommeslager Flemming Koch med henblik på en gendannelse.

- Vi er beæret over opfordringen, for Rock Under Broen har betydet meget for vores karriere. Men vi sagde faktisk nej tak i første omgang, fordi vi gennem årene har lagt så megen energi i bandet, og der er så mange følelser involveret. Men så blev vi alligevel enige om, at det kunne være godt for både os selv og publikum med en officiel afskedskoncert. For det var sådan en mærkelig måde, det hele sluttede på. Energien var brugt op, og så løb det bare stille og roligt ud i sandet, siger Flemming Koch, der glæder sig meget til det uforglemmelige farvelbrag, han håber det bliver.

De fem medlemmer i Kick The Kangaroo spillede sidst sammen på Midtfynsfestivalen i 2003.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark For abonnenter

Bekymret statsminister vil udsætte åbning af nattelivet og varsler mundbinds-påbud

Odense For abonnenter

Forstander fyret og bestyrelse på friplejehjem afsat: - Det er et kupforsøg

Annonce