Annonce
Sport

Key Largo favorit i Travligaen – liga 2

Key Largo med sin træner René Kjær og fru Tina, der uddeler smækkys efter en sejr i Charlottenlund. Foto: Burt Seeger.
Den på Fyn bosiddende Billund-træner René Kjær har anpartshesten Key Largo i kanon form inden starten på Fyens Væddeløbsbane fredag.

TRAVSPORT: En af de mest vindende og mest farverige travkuske er træner René Kjær. Han lever primært af at køre andre folks heste – er catchdriver, som det hedder inden for fagsproget. Men han har dog et par heste, som han selv træner hjemme på Kjærgården i Tårup lidt syd for Nyborg.

René Kjær og hans bedre halvdel Tina Ottosen har specialiseret sig i at samle en masse hesteejere til et par anpartsheste. Blandt de mange anpartshavere til deres to anpartsheste Key Largo og Atletico er der folk fra hele landet. Et par kendisser som Trine Dyrholm og ikke mindst den travinteresserede skuespiller Bjarne Henriksen, der spillede Karl Laursen i filmen Tarok, er blandt hesteejerne hos René Kjær.

En af anpartshestene er Key Largo, der er opkaldt efter en af øerne på vej ud til USA’s sydligste punkt Key West, kommer til start i dagens hovedløb på Fyens Væddeløbsbane fredag Travligaen – liga 2. Her dyster ni heste om førstepræmien på 15.000 kr.

I sin sidste start var Key Largo på besøg på Jägersro, og selv om den kun var femte, viste hesten topform. Den sad bomfast over mål blandt gode heste, og den forbedrede sin rekord til 1.11,5 – en tid, som gør den favorit i dagens ligaløb.

Avisen forventer at se den niårige vallak i føring fra start til mål og tøver ikke med at stå ugarderet på den i V5-spillet.

Annonce

TIPS TIL HESTENE

Tips til Fyens Væddeløbsbane fredag kl. 15.45:

1. løb: Freddy Boy (1), Easiersaidthandone (7), Florican Rold (4) – Outs. Octupus Tile (6)

2.løb: Esajas (5), Falm (6), Diva (3) – Outs. Cassius Crown (7)

3. løb: Frederik (3), Staro Obrigado (8), Fønix Boy (2) – Outs. Fonseca (5)

4. løb: Key Largo (3), Machiavelli (6), Willie Blue (1) – Outs. Harmon Boko (4)

5. løb: Ea (6), Elektra Henley (8), Eureka Downs (7) – Outs. Ever So Clever (1)

6. løb: Benjamin Nordal (6), Worst Nightmare (3), Harley Boko (10) – Outs. Torden (2)

7. løb: Estrella Sisa (4), Draco (6), Eldon Neergaard (1) – Outs. Conrad Shadow (3)

8. løb: Sioux Vicious (8), Pilia (7), Chelsea (1) – Outs. Womanizer (9)

V5-forslag til 280 kr.:

1: 3-5-6-7-8

2: 3-8

3: 3

4: 1-6-7-8

5: 2-3-4-6-7-8-10

Steen Juul med en sekstet

En af legenderne i dansk travsport er Steen Juul. Han gæster ofte banen i Sanderum Tørvehave. Denne fredag har han hele seks heste med i transporten, så han vil som så mange gange før sætte sit præg på løbene.

Ofte kører han meget store favoritter. Det er ikke helt tilfældet denne løbsdag, hvor alle hans heste dog nok skal være med fremme, hvor pengene skal fordeles.

I et 3-års løb starter Steen Juul Staro Obrigado, som han har vundet med de to seneste starter. Det er et kæmpe talent, men den har trukket det dårligste startspor 8- Vindertippet går i stedet til et andet meget stort talent Frederik, der køres af Knud Mønster.

Den vandt sin debut for to uger siden på en fremragende tid, og der er lagt op til en drabelig duel mellem de to, som er de to eneste heste, der er afkrydset på avisens V5-forslag i den afdeling. Steen Juuls anden store vinderchance på dagen er Estrella Sisa i et løb uden for V5-spillet.

Løbsdagen afvikles som alle løbsdage i øjeblikket uden tilskuere, men løbene vises live fredag fra kl. 15.45 på hestevæddeløbssportens egen streamingkanal Fast Track, hos de to spilleselskaber Derby25 og Dantoto samt på Fyens Væddeløbsbanes Facebook-side.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Drab på George Floyd: Massivt fremmøde til solidaritets-demonstration i Odense

Fyn

Rekordlavt udbud af fynske sommerhuse

Odense

Æggekagen vender tilbage: Tidligere medarbejdere går sammen og genrejser Carlslund efter corona-konkurs

Annonce