Annonce
Sport

Kevin Magnussen om sløj bil: Latterligt

Pool/Reuters
Kevin Magnussen er tilbage ved hovedrysten over Haas-raceren, der er blevet meget langsommere siden sidst.
Annonce

Kevin Magnussen står tilbage i afmagt, efter at han lørdag fortsatte en foreløbig meget sløj Formel 1-weekend på Silverstone med en 17.-plads i kvalifikationen.

Haas-raceren er som forvandlet, efter at feltet også i sidste weekend kørte på den engelske bane. Danskeren har ingen anelse om hvorfor.

- Næ. Jeg ved ikke, hvad der sker lige nu.

- Bilen er på ingen måde, som den var i sidste weekend. Der er sket et eller andet, der ikke fungerer. Vi kan ikke rigtig se, hvad det er.

- Jeg mangler bare konstant et halvt sekund til syv tiendedele til den anden bil, hvilket er, ja, latterligt, siger Kevin Magnussen til TV3+.

I den anden Haas-racer sidder Romain Grosjean, og han var markant bedre end Magnussen i alle tre træninger samt i kvalifikationen lørdag.

Da Kevin Magnussen røg ud i første kvalifikationsrunde, Q1, lød hans tid på 1.28,236 minutter.

Romain Grosjean klarede sig videre via tiden 1.27,519 minutter på 13.-pladsen.

- Jeg føler, vi har forbedret min bil meget siden sidste weekend. Jeg havde meget bedre føling med den, siger Romain Grosjean til TV3+.

I anden kvalifikationsrunde sluttede Grosjean som nummer 14, men på grund af en straf til Esteban Ocon (Renault) skal franskmanden begynde løbet som nummer 13.

Da feltet i sidste weekend også kørte på Silverstone, kunne Kevin Magnussen bedre følge med Romain Grosjean i de frie træninger og sluttede også bedst af de to i kvalifikationen.

Men i løbet udgik danskeren på første omgang efter en kollision.

I forbindelse med denne weekends langsomme kørsel har Formel 1-eksperterne John Nielsen og Nicolas Kiesa på TV3+ begge spekuleret i, om den dårlige præstationsevne måske skyldes en revne i bilens chassis.

/ritzau/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Faaborg-Midtfyn

Brandmænd frygter for deres liv på motorvejen: - Vi er mere trygge ved at kravle ind i et brændende hus end at stå på motorvejen

Assens

Restaurantejer beder om forståelse: Gæster skrider og er sure over at skulle bære mundbind

Odense

25-årig varetægtsfængslet: Sigtet for medvirken til drab og drabsforsøg i Egeparken

Annonce