Annonce
Nyborg

Kettlebell-mester og nu klinikejer: Kim Henning overtager Kirkegade Fysioterapi

Kim Henning har overtaget Kirkegade Fysioterapi efter tidligere ejer Steen Ravnkilde. De vil begge to stadig være at finde i klinikken. Steen Ravnkilde følte, det var tid til at træde tilbage, men han var endnu ikke klar til at gå på pension, så nu har de to fysioterapeuter skiftet rolle. Foto: Louise Holmgaard Nielsen
Siden 1998 har Steen Ravnkilde haft Kirkegade Fysioterapi, men i en alder af 65 år overdrager han den nu til Kim Henning, som har købt sig ind i klinikken.

Nyborg: Nye klistermærkerne i vinduerne hos Kirkegade Fysioterapi varsler nye tider for den lokale klinik, og de rester af Fyens Stiftstidende, der stadig hang i vinduet, er nu for alvor væk.

Og det er ikke de eneste forandringer, man finder hos fysioterapeuterne. Nu er det nemlig Kim Henning, der står som ejer af Kirkegade Fysioterapi i stedet for Steen Ravnkilde.

Kim Henning har været en del af klinikken siden 2002. Dengang lå klinikken i Ådalen, men i 2004 flyttede de til Kirkegade. Selvom Steen Ravnkilde træder tilbage som ejer, vil han dog stadig være i klinikken.

Annonce

- Vi har bare byttet roller, og det er en proces, der har kørt i mange år. Klinikken har været til salg siden november sidste år, men da beslutningen om, at jeg skulle tage over i sidste måned blev taget, gik det rigtig stærkt, fortæller Kim Henning.

Når man træder ind i klinikken nu, vil man også kunne se, at de har været i gang med en renovering af de gamle lokaler. Der er blandt andet fjernet et behandlerrum bag nogle gardiner, som i stedet er inddraget til træningslokale.

Og det er ikke det eneste, Kim Henning varsler af ændringer.

Jeg har gået med de her drømme og idéer i noget tid, og nu skal det ske.

Kim Henning, klinikejer

Flere hold i kalenderen

I dag har Kirkegade Fysioterapi flest privatkonsultationer med klienter, men i fremtiden vil Kim Henning gerne have træningshold, hvor man koncentrerer sig om enkelte muskelgrupper af gangen, og det har de aldrig haft før.

- Det skal være små hold fra seks til otte personer. Det skal være små fokuserede hold med specialetilgang. Jeg vil helst ikke have flere på holdet, for når man ikke er flere, har man mere opmærksomhed på den enkelte, fortæller Kim Henning.

Kim Henning varsler nye træningshold hos Kirkegade Fysopterapi. Han er selv både Europamester og Danmarksmester i Kettlebell Sport. Foto: Louise Holmgaard Nielsen

Det kan være træningshold med forskellige fokusområder for eksempel ryg eller knæ. Han har også i støbeskeen at lave et yogahold, men hvornår det sker, tør han ikke love endnu.

- Jeg har gået med de her drømme og idéer i noget tid, og nu skal det ske, siger Kim Henning.

Udover træningshold har fysioterapeuterne også stadig privatkonsultationer og tager også på hjemmebesøg.

Annonce

Mester i Kettlebell Sport

Privat bor Kim Henning i Nyborg med sin kone Marlene Hoppe og deres to sønner på 15 og 18 år.

Herudover kender man måske også Kim Henning fra Kettlebell Sport-verdenen, hvor han konkurrerer på landsholdniveau og har deltaget ved VM flere gange.

I 2019 var han stævneleder, da der blev afholdt Europamesterskab i Kettlebell, og tilbage i 2016 vandt han VM i veteran klasse 1. Herudover har han vundet EM i foråret og DM for et par uger siden.

Han håber også at kunne trække VM til Nyborg til næste år, men om det sker, er endnu uvist.

Annonce
Faaborg-Midtfyn For abonnenter

Midtfynsk tatovør taler ud om årelangt seksuelt overgreb: - Det kan ske for alle

Annonce
Annonce
Annonce
Middelfart

Anna Pippi drømmer kun om at kunne gå: Nu samler naboer penge ind til dyr operation i USA

Kerteminde For abonnenter

Ny affaldssortering møder kritik: Gartner kører nu 35 km i sin dieselbil for at komme af med hækaffald

OB

OB skylder fansene en bedre spillemæssig præstation, mener Alexander Juel: - Vi skuffede virkelig meget på hjemmebane sidst

Faaborg-Midtfyn For abonnenter

'Strategisk' og 'speciel' beliggenhed: Nej tak til 30 nye boliger på tom campingplads

Lyt: Døden ville ikke give slip, men 69-årige Bodil klagede aldrig

Kerteminde For abonnenter

Fik uventet besøg: Fund i køkkenskabet sender 29-årig i fængsel

Nyborg

Fotografer bag slottets mure

Assens For abonnenter

Par med tre små børn boede i nedbrændt hus: - Det er ganske forfærdeligt

To mistænkte tilfælde af ny corona-variant er fundet i Danmark

OB For abonnenter

Der laves om på to pladser efter nederlaget mod Viborg: Bashkim Kadrii lurer i OB's startopstilling

Odense For abonnenter

Farlig ungdom og eksotiske kvinder: Ny bog tager dig med tilbage i Odenses historie

Assens For abonnenter

Kristian flyttede sit firma til hjembyen og fik alt for meget plads: Pludselig gik det lynhurtigt, og nu er næsten alt booket

Annonce