Annonce
Kerteminde

Kommunaldirektør siger op: Han skal til Lolland

Tim Jeppesen stopper i jobbet som kommunaldirektør i Kerteminde 1. august. Foto: Lasse Hansen
Tim Jeppesen stopper til 1. august som kommunaldirektør i Kerteminde Kommune.
Annonce

Kerteminde: Kommunaldirektør Tim Jeppesen har sagt sit job op for at blive programdirektør i byudviklingsprogrammet "Nakskov 2030".

- Det har været seks vanvittigt spændende år i Kerteminde Kommune, siger Tim Jeppesen i en pressemeddelelse, hvor han påpeger, at han forlader en kommune, der i dag har en god økonomi, virkelig dygtige og kompetente medarbejdere, og et samarbejdende byråd.

- Jeg er stolt af det arbejde, alle parter har lagt for dagen i de seks år, jeg har været med.

Annonce

Sidste arbejdsdag 1. august

Borgmester Kasper Olesen fik beskeden om kommunaldirektørens opsigelse lige efter byrådsmødet torsdag aften.

- Vi kommer til at savne ham. Det som Tim har været rigtig god til, det er at huske os andre på, at vi skal se på helheden i kommunen. Han har det store overblik, siger Kasper Olsen, der ikke lægger skjul på, at der har været en god kemi mellem kommunaldirektøren og borgmesteren i de 2,5 år, Kasper Olesen har været borgmester.

- Vi har haft respekt for hinanden, og så har vi begge to en stor interesse for fodbold. Tim er Liverpool-fan, og jeg holder med Tottenham, så han fører jo i den her sæson.

Tim Jeppesen har officielt sidste arbejdsdag 1. august.

Arbejdet med at finde en ny kommunaldirektør går igang i næste uge, hvor borgmesteren har indkaldt gruppeformændene til møde.

- Vi skal have fundet ud af, hvilken profil, vi ønsker som ny kommunaldirektør, og så skal vi have sat gang i en rekrutteringsproces, siger Kasper Olesen, der regner med, at en ny kommunaldirektør først er på plads til 1. november.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce