Annonce
Kerteminde

Kertemindes Camping Mutti fik årets Turismepris

Det altid gode humør fik en ekstra tak opad, da lejrchef ved Kerteminde Camping - også kendt som Camping Mutti - Gitte Enevoldsen modtog årets Turismepris. Foto: Peter Ammitzbøll
Gitte Enevoldsen elsker sit arbejde som lejrchef på Kerteminde Camping, og det kan både kunderne og kollegerne i turisme-branchen mærke.

Kerteminde: - Der er meget overvældende at få Turismepris, siger Gitte Enevoldsen alvorligt. Og så tilføjer hun med et af sine karakteristiske og meget smittende grin:

- Men hvis det skal nåes, inden jeg ryger af pinden, så er det da også nu.

Gitte Enevoldsen - også kendt som Camping Mutti, fordi hun altid er så hjertelig, altfavnende og omsorgsfuld og dertil altid boblende af godt humør - fejrer næste år 20 års jubilæum som lejrchef på Kerteminde Camping, 25 års jubilæum som selvstændig og 60 års fødselsdag. Hun tog først 10 år på Kerteminde Camping, så forlod hun den til fordel for andre opgaver, men i 2011 vendte hun tilbage til en plads, der ikke just var i topform.

Siden 2011 har Gitte Enevoldsen fået løftet pladsen gevaldigt. Det indbragte hende Gazelle-prisen i både 2015, -16 og -17.

- Sikke en rejse, det har været, fastslår hun.

Hun er ikke kommet sovende til sine priser - det har krævet hårdt arbejde og mange timer på jobbet.

- Men jeg elsker jo mit arbejde. Kerteminde er Haven ved Havet, og jeg inviterer bare nogle mennesker ind i min have. Men det er da ikke altid, at min familie er helt tilfreds med mine arbejdstider.

Annonce
Nu kan Turismeprisen komme op ved siden af de tre Gazelle-priser, Gitte Enevoldsen har modtaget for sit arbejde med Kerteminde Camping. Foto: Helle Nordström

En af de ting, Gitte Enevoldsen er sikker på, har været afgørende for Kerteminde Campings vækst, er hendes fremstød rundt om i landet.

- Det nytter noget at tage ud og møde campingfolket der, hvor de er. Det begyndte jeg på i 2013, da jeg havde fået løftet pladsen så meget, at jeg syntes, jeg havde noget at fortælle om. Så gælder det bare om at få en god snak med dem på standen, fortæller hun.

- Jeg deler blandt andet kys ud - små marengskys ganske vist. Det har vi meget sjov ud af.

Og Camping Mutti elsker at lave sjov med sine kunder, som alle får en meget personlig betjening: - De skal bare forkæles og have det godt.

Derfor var hun også hurtigt ude, da det først på året forlød, at Kerteminde ikke skulle have livreddere i år, fordi Kerteminde Kommune havde sparet dem væk. - De skaber så meget tryghed for os alle sammen, at dem skal vi da have, sagde hun og så betalte Kerteminde Camping de 30.000 kroner

Næste år prøver hun som noget nyt at tage til Sjælland og se om hun kan fiske nogle sjællændere til Kerteminde.

Foto: Peter Ammitzbøll
Foto: Peter Ammitzbøll
Foto: Peter Ammitzbøll
Foto: Peter Ammitzbøll
Foto: Peter Ammitzbøll
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense For abonnenter

Veteranhjem vidste intet om ulovligt tilskud fra fond: - Det er en møgærgerlig situation

Leder For abonnenter

Tabet af tillid

Det er ikke bare ærgerligt, at døren fra nu af er låst af om aftenen på Ringe Bibliotek. Det er også urimeligt for flertallet af brugere. Alligevel er det en naturlig konsekvens, efter at stedet gennem nogen tid har været udsat for hærværk i et omfang, der er uden for det, der betegnes som god opførsel. God opførsel er ellers, hvad man burde kunne forvente, når kommunen tilbyder borgerne at komme gratis i kontakt med computerudstyr og bøger til udlån efter normal lukketid. En ekstra service, som det ikke er rimeligt, at flertallet skal udelukkes fra, fordi et mindretal vælger at misbruge den tillid, kommunen har lagt til grund for ordningen. At tillid bliver misbrugt rækker imidlertid ud over bibliotekets vægge. Tillid er nemlig den lim, der får samfundet til at hænge sammen. Tillid står mellem linjerne. Det er det selvfølgelige i, at man passer på hinanden og på ting - uanset om det er éns egne ting eller nogle, man får stillet til rådighed som f.eks. et møbleret bibliotek. Det er svært at se nogen have noget imod idéen om det aftenåbne bibliotek. På alle måder må det være attraktivt for borgere i Ringe at kunne bruge biblioteket, når det passer dem bedst - uanset om de tilhører dem, der gerne vil vide mere, eller dem der keder sig og savner et sted at være. Da biblioteket er ubemandet, koster det intet at drive ud over tilliden til brugernes gode opførsel. Når biblioteket i Ringe fremover er aflåst om aftenen, er det derfor ikke bare ærgerligt og urimeligt. Det er også trist, for det er et symbol på afviklingen af en åbenhed, som vores samfund i årevis har brystet sig af, og som adskiller sig fra andre samfund, der ikke tør nøjes med at bygge på tillid men er nødt til at gøre sig afhængig af dens modsætning - kontrollen. Kontrol koster. Det værste ved den er dog, at lige så let, den er at indføre, lige så lang tid tager det at genopbygge den tillid, der er gået tabt.

Odense

Letbanens etape to: Venstre vil lade vælgerne tale inden beslutning

Fyn For abonnenter

Ulovligt ifølge revisor: Konkursramt advokatfirma lånte penge i velgørenhedsfond

Annonce