Annonce
Kerteminde

Kertemindes Camping Mutti fik årets Turismepris

Det altid gode humør fik en ekstra tak opad, da lejrchef ved Kerteminde Camping - også kendt som Camping Mutti - Gitte Enevoldsen modtog årets Turismepris. Foto: Peter Ammitzbøll
Gitte Enevoldsen elsker sit arbejde som lejrchef på Kerteminde Camping, og det kan både kunderne og kollegerne i turisme-branchen mærke.

Kerteminde: - Der er meget overvældende at få Turismepris, siger Gitte Enevoldsen alvorligt. Og så tilføjer hun med et af sine karakteristiske og meget smittende grin:

- Men hvis det skal nåes, inden jeg ryger af pinden, så er det da også nu.

Gitte Enevoldsen - også kendt som Camping Mutti, fordi hun altid er så hjertelig, altfavnende og omsorgsfuld og dertil altid boblende af godt humør - fejrer næste år 20 års jubilæum som lejrchef på Kerteminde Camping, 25 års jubilæum som selvstændig og 60 års fødselsdag. Hun tog først 10 år på Kerteminde Camping, så forlod hun den til fordel for andre opgaver, men i 2011 vendte hun tilbage til en plads, der ikke just var i topform.

Siden 2011 har Gitte Enevoldsen fået løftet pladsen gevaldigt. Det indbragte hende Gazelle-prisen i både 2015, -16 og -17.

- Sikke en rejse, det har været, fastslår hun.

Hun er ikke kommet sovende til sine priser - det har krævet hårdt arbejde og mange timer på jobbet.

- Men jeg elsker jo mit arbejde. Kerteminde er Haven ved Havet, og jeg inviterer bare nogle mennesker ind i min have. Men det er da ikke altid, at min familie er helt tilfreds med mine arbejdstider.

Annonce
Nu kan Turismeprisen komme op ved siden af de tre Gazelle-priser, Gitte Enevoldsen har modtaget for sit arbejde med Kerteminde Camping. Foto: Helle Nordström

En af de ting, Gitte Enevoldsen er sikker på, har været afgørende for Kerteminde Campings vækst, er hendes fremstød rundt om i landet.

- Det nytter noget at tage ud og møde campingfolket der, hvor de er. Det begyndte jeg på i 2013, da jeg havde fået løftet pladsen så meget, at jeg syntes, jeg havde noget at fortælle om. Så gælder det bare om at få en god snak med dem på standen, fortæller hun.

- Jeg deler blandt andet kys ud - små marengskys ganske vist. Det har vi meget sjov ud af.

Og Camping Mutti elsker at lave sjov med sine kunder, som alle får en meget personlig betjening: - De skal bare forkæles og have det godt.

Derfor var hun også hurtigt ude, da det først på året forlød, at Kerteminde ikke skulle have livreddere i år, fordi Kerteminde Kommune havde sparet dem væk. - De skaber så meget tryghed for os alle sammen, at dem skal vi da have, sagde hun og så betalte Kerteminde Camping de 30.000 kroner

Næste år prøver hun som noget nyt at tage til Sjælland og se om hun kan fiske nogle sjællændere til Kerteminde.

Foto: Peter Ammitzbøll
Foto: Peter Ammitzbøll
Foto: Peter Ammitzbøll
Foto: Peter Ammitzbøll
Foto: Peter Ammitzbøll
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Se Danmark: Cirkushest på slap line

Leder For abonnenter

Spar sammen, OB

Odense Kommune skal stå fast over for fodboldklubben OB i sagen om en renovering af Odense Stadion. For det bør ikke være Odenses skatteborgere, der skal betale for, at byens og øens største fodboldklub får et bedre stadion at spille på. Det bør klubben og dens ejerkreds selv bekoste. Spørgsmålet om en renovering af Odense Stadion er nok engang blevet aktuelt, fordi OB sammen med de øvrige superliga-klubber, Divisionsforeningen og Dansk Boldspilunion har besluttet, at alle superliga-stadioner fra 2028 er udstyret med fuldt overdækkede tribuner. Det er en fin beslutning, som vil give bedre forhold for klubbernes tilskuere, så man på længere sigt forhåbentlig kan tiltrække flere tilskuere og dermed tjene flere penge. Det er imidlertid ikke Odense Kommunes opgave at sørge for, at erhvervsvirksomheder får bedre fysiske rammer at udøve deres virksomhed i. Odense Kommune skal skabe gode rammevilkår for kommunens virksomhederne i almindelighed, men kommunen skal ikke bruge sine sparsomme skattekroner på at forbedre hverken robotproducenters, gartneriers eller fodboldklubbers ydre rammer. Det må virksomhederne selv klare. Ejerforholdene af Odense Stadion er i dag mildt sagt noget rod. Odense Kommune ejer tre tribuner på stadion, mens en ejerkreds af bestyrelsesmedlemmer i Odense Sport & Event ejer den fjerde, og det skaber helt naturlige tvister mellem de forskellige ejeres forskellige ønsker. Derfor vil det være klogt, hvis man får skilt den kommunale økonomi fra den private virksomhed OB’s interesser fra hinanden. Det vil være til gavn for OB, for Odense Stadion og for Odense Kommune – og for de odenseanske skatteydere. Derfor vil det være klogt, at OB og ejerkredsen bag klubben begynder at spare sammen, så man på et snarligt tidspunkt kan købe stadion af kommunen. På den måde kan man engang i fremtiden, måske allerede inden 2028, få lejlighed til at gennemføre alle de udvidelser og forbedringer af Odense Stadion, som man har lyst og råd til og dermed være med til at skabe grundlag for at høste gevinster ved fremtidige sejre. Så spar endelig sammen, OB. Og begynd hellere i dag end i morgen.

Odense For abonnenter

Testkørsler på vej: På én strækning især vil der snart køre letbanetog

Faaborg-Midtfyn

Gymnasielærer anholdt i London efter at have lænket sig til olietønde: Nu vil han arrangere klimadag

Annonce