Annonce
Kerteminde

Kerteminde vinder med tenniscifre

Stadionuret var dårlig nok sat i gang søndag formiddag, før der skulle trykkes på knapperne.

Annonce

Efter blot 1. minut havde unge Andreas Toftdahl bragt KB foran med 1-0 i hjemmekampen mod Marienlyst, og det var starten til en halvleg hvor Kerteminde virkelig havde fundet skarpheden frem.

Efter godt et kvarter var stillingen ændret til 3-0. To mål af Thomas Bo Danielsen havde allerede afgjort kampen, for KB sad på det hele, og så betød det ikke så meget at Marienlyst fik pyntet med en scoring midt i halvlegen.

I slutningen af 1.halvleg fik hjemmeholdet sat trumf på da en meget skarp Thomas Bo med yderligere to flotte scoringer sikrede en halvlegsføring på 5-1. Rigtig flot halvleg af Kerteminde, som med hurtig boldomgang og direkte spil sad tungt på opgøret.

I 2.halvleg troede man så at man igen skulle forkæles med god fodbold og mange mål, men de sidste 45. minutter blev noget af en skuffelse. Tempoet i kampen gik næsten helt i stå, og det tekniske niveau faldt ligeså meget.

Beggge hold fik dog lavet hver en kasse, så kampen endte med en tennissejr til Kerteminde på 6-2. En skam at hjemmeholdet ikke gjorde mere for at holde det gode niveau i 2.halvleg, men man forfaldt til at forsøge tingene selv, og magtede ikke at spille som et hold. I dagens opgør mod et svagt Marienlyst mandskab var det dog nok med 45 gode minutter.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sydfyn

Brand i bil på Svendborgsundbroen

Annonce