Annonce
Kerteminde

Kerteminde ruster sig til højvande

Dæmningen i Vestergade.

Højvandet ventes at kulminere ved midnat og kan nå op på 1,5 mtr. over daglig vande.

Kerteminde er hér i de sene eftermiddagstimer i fuld gang med at forberede sig på det varslede højvande, der forventes at nå op på 1,5 meter over dagligt vande.

Kommunen har i løbet af eftermiddagen kørt sandbunker og sække ud til særligt udsatte steder i Kerteminde By, og hér er borgerne i øjeblikket i fuld gang med at sikre deres ejendomme mod oversvømmelse.

Især på Feden og i Fiskergade har beboerne travlt, og i Vestergade ud for det gamle sygehus er der ved at blive etableret en vold af sandsække, der skal holde vandet væk fra de lavtliggende boligkvarterer, der sidste år blev slemt ramt af oversvømmelsen i forbindelse med stormfloden.

Højvandet ventes at kulminere omkring midnatstid.

Annonce
Stilhed for stormen. Men i Kerteminde har folk travlt med at sikke sig mod stormflod. Her er det Poul Havbro Petersen som sikre sin mors ejendom i Havnegade.
Frederike Skov Larsen (med sækkevogn) og hendes mor Jeanette Skov Jensen samt hendes lille bror Magnus. De bor på Fyrvænget og ejer motionscentret, som blev hådt ramt sidste år.
Dæmningen i Vestergade.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Chefredaktøren anbefaler: Frygt er terrorens farligste virkemiddel

Retten i Odense valgte at dobbeltlukke dørene i landsdækkende mulig terrorsag og nedlægge navneforbud trods protester fra pressen. Manden blev varetægtsfængslet i foreløbig fire uger. Læs historien her

Annonce