Annonce
Kerteminde

Kerteminde: Nytårskur for det lokale erhvervsliv

Kerteminde Erhvervsforening holder 20. januar nytårskur på Johannes Larsen Museet. Arkivfoto
Annonce

Kerteminde: Alle erhvervsvirksomheder i Kerteminde Kommune er inviteret til nytårskur og uddeling af "Årets Innovationspris 2019" mandag 20. januar kl. 17-20 på Johannes Larsen Museet

Efter velkomst ved borgmester Kasper Ejsing Olesen, præsenterer Caroline Søborg Ahlefeldt Den Nationale Bæredygtighedsfestival Tomorrow på Lundsgaard Gods.

Tomorrow er en ny form for festival, der kombinerer debatter, scenesamtaler, musik og kunst med undervisning, involverende oplevelsesrejser og innovative showcases.

Herefter fortæller Karin Klitgaard, leder af strategi og organisationsudvikling i Dansk Indusri, om "Bæredygtighed, Verdensmål og vækst".

FN’s 17 verdensmål udstikker en retning for et mere bæredygtigt verdenssamfund. Men de er også muligheder for danske virksomheder til at samtænke vækst og bæredygtighed, hvor bæredygtighed bliver en central del af fremtidens forretningsmodeller.

Det musikalske indslag står Musik- og Kulturskolen i Kerteminde Kommune for.

Prisoverrækkelse ”Årets Innovationspris 2019” og virksomhedsportræt er ved formand for Kerteminde Erhvervsforening, Jess Aagaard, og borgmesteren runder nytårskuren af. Efter arrangementet er der en let anretning og netværk i museets sale.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Debat: Værdig tilbagetrækning

Coronavirus

Live: Over halvdelen af de corona-ramte kender ikke selv smittekilden

Danmark

'Træls', 'tåbeligt' og 'det vil vi ikke tolerere': DF-bagland kritiserer degradering af Kofod og Kjærsgaard

Annonce