Annonce
Kerteminde

Kerteminde Kommune indstiller Søren Eriksen til Årets Frivillige Idrætsleder

- Søren Eriksen har med sin store viden, sit venlige og imødekommende væsen, samt evne til at motivere og engagere, formået at genetablere en bestyrelse, der kan sætte rammen for den over halvfems år gamle blå/hvide Kerteminde Boldklub og dens 500 spillere, hedder det fra Kerteminde Kommune. PR-foto
Kerteminde Boldklub stod tidligere på året og var lukningstruet, men den udvikling har Søren Eriksen fået vendt.
Annonce

Kerteminde: Kerteminde Boldklub stod tidligere på året og var lukningstruet, fordi man ikke kunne rekruttere det rette antal bestyrelsesmedlemmer.

Søren Eriksen har med sin store viden, sit venlige og imødekommende væsen, samt evne til at motivere og engagere, formået at genetablere en bestyrelse, der kan sætte rammen for den over halvfems år gamle blå/hvide klub og dens 500 spillere.

Nu indstilles han af Kerteminde Kommune til prisen som Årets Frivillige Idrætsleder, lyder det i en pressemeddelelse fra Kerteminde Kommune.

Otte stærke kandidater

Otte stærke kandidater er nomineret til Årets Frivillige Idrætsleder-pris på Fyn.
Otte kommuner inviterer traditionen tro Fyn til Fynske Bank Sportslørdag - en sportsfestival og prisfest for limen i fynsk idrætsliv.
Vinderen modtager en SEJR-statuette designet af kunstneren Jens Galschiøt og et gavekort på 10.000 kroner.
Annonce

En exceptionel indsats

- Søren har gjort en helt exceptionel indsats for Kerteminde Boldklub, siger Kasper Ejsing Olesen, borgmester i Kerteminde Kommune.

Han har også været medvirkende til, at der siden er kommet over et halvt hundrede nye frivillige til klubben.

Privat er Søren Eriksen bosiddende i Kerteminde, og hele hans familie er også engageret i byens idræts- og fodboldliv. Han har allerede stor erfaring som bestyrelsesmedlem i klubben, og han har også været med til at etablere holdsamarbejder med flere af kommunens andre klubber. Det er dog som ungdomstræner, at han har modtaget den største hæder, nemlig da han i 2018 var med til at modtage Årets Fynske Børne- og Ungdomsklub i forbindelse med Fynsk Fodbold Award.

Søren Eriksen er ansat i Danske Banks fynske hovedsæde, Finanscenteret, og det nyder Kerteminde Boldklub godt af. Så er der styr på finanserne, og det er et stort plus for klubben at have så kompetent en person tilknyttet, som begår sig lige hjemmevant på grønsværen, som han gør på de bonede gulve, lyder det.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce