Annonce
Baglandet

Kerteminde coach sætter strategisk CSR på dagsordenen i fynske virksomheder

Begreber som kongruens og troværdighed – hvad gør det ved os, og hvilke signaler sender det til vores omgivelser? Efterdønningerne fra krisen har øget kravene til god ledelse både på det strategiske og taktiske niveau. Det handler om at øge konkurrencekraften og ROI (return on investment) ved at udvise høj grad af etik. Derved styrker man sit brand. Og så føles den rigtigt.

Annonce

Ledelsesrådgiver og business coach Elsebeth Fogh, der driver sin konsulentvirksomhed fra Kerteminde, vil sætte bevidsthedsarbejde på virksomhedsplan på dagsordenen i fynske virksomheder. Hun vil som netværksfacilitator for Fynsk Erhverv, starte et nyt ledernetværk om CSR (Corporate Social Responsibility dvs. virksomhedens sociale ansvar) op her i august, sammen med en gruppe konsulenter, med speciale i emnet.

Medlemmer af gruppen, får rig lejlighed til at få sparring på udarbejdelse eller videreudvikling, evaluering og markedsføring af virksomhedens CSR strategi. Hvis CSR – eller nogle af de andre nye ledernetværk, vi sætter i søen samme dag – har din interesse, så mød op til det gratis kick off møde torsdag den 19. august kl 15, Albani Torv i Odense, hvor du også kan møde Danmarks førende netværksforsker Christian Waldstrøm. Se programmet og tilmeld dig via Fynsk Erhvervs hjemmeside.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nordfyn

Mårhundefund bekymrer fynske jægere

Annonce