Annonce
Albaniserien

Kerteminde BK sikrer sig tre point med sejr over Krarup/Espe

Arkivfoto: Birgitte Carol Heiberg
Onsdag kastede Kerteminde BKs kamp mod Krarup/Espe tre point af sig.

Fynsserien, mænd, Kerteminde BK-Krarup/Espe 3-1 (1-0)

Tre point blev det til for Kerteminde BK på hjemmebane i onsdagens 3-1-kamp mod Krarup/Espe.

Sejren var den anden i sæsonen for Kerteminde BK i Fynsserien, mænd.

Kerteminde BKs mål blev scoret af Nicolai Christensen (15), Mathias Aaby Olsen (80) og Lasse Foghtmann (85).

Efter hjemmekampen ligger Kerteminde BK nummer syv med ni point og en samlet målscore på 14-16 efter syv spillede kampe ud af 28. Krarup/Espe ligger nummer 13 med seks point og en samlet målscore på 6-14.

Krarup/Espes Frederik Karlsen (62) fik gult kort.

Kerteminde BKs træner har følgende kommentar:

- Det var en meget fysisk kamp, som jeg synes, at vi har styr på, og det understreges af, at deres enlige scoring faldt efter et hjørnespark, så i bund og grund havde vi styr på kampen, sagde hjemmeholdets træner, Kevin Nielsen.

Fra Krarup/Espes træner lyder det:

- Det var rent ud sagt noget skidt, for under svære betingelser er vi for flinke, og giver modstanderen alt for meget hjælp, men vi ser frem til næste opgør mod Flemløse/Hårby, hvor vi forhåbentlig kan få point, sagde udeholdets Khaled Saleh.

Kerteminde BKs næste kamp spilles lørdag den 14. september kl. 15:00 på udebane mod Aarup BK, der ligger nummer ni i rækken med syv point.

Krarup/Espe skal på banen søndag den 22. september kl. 11:00. Det sker på udebane mod bundholdet Flemløse/Hårby, der ligger sidst i rækken med fem point.

Denne artikel er skrevet af Ritzaus tekstrobot på baggrund af data fra Fyens Stiftstidendes sportsredaktion og DBU.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde

Tulipanen ved rådhuset ramt af selvtægt: Fredag fejrer de frivillige skulptur-rensere, at de nu er færdige på rådhuspladsen

Leder For abonnenter

Lange dyretransporter til udlandet: Det er en svinsk behandling

Grise, køer, får og andre slagtedyr skal behandles ordentligt, mens de er i live - også selv om de på vej til slagteriet. Derfor er det på sin plads, at to fynske vognmandsfirmaer er blevet hevet i retten sammen med en række andre speditører og svinehandlere, fordi de ifølge anklageskriftet ikke har behandlet dyrene efter reglerne. Vognmændene har, som man kunne læse i avisen i sidste uge, overtrådt loven utallige gange. I alt rummer anklageskriftet mere end 1000 punkter, herunder mange hundrede overtrædelser af reglerne om, hvor lang tid dyr må transporteres på ladet af en lastvogn. I andre tilfælde er dyrene blevet stuvet alt for tæt sammen på lastvognene og har dermed ikke fået den mængde plads, som de skal ifølge loven. I atter andre tilfælde har vognmændene ikke afleveret de lovpligtige logbøger over transporterne, hvilket gør, at myndighederne ikke kan få indblik i, om de pågældende chauffører overhovedet har overholdt loven. Det er skamfuldt for vognmandsbranchen, at der er så mange brådne kar blandt medlemmerne. Og det er dobbelt skamfuldt, at disse medlemmer står bag så umådeligt mange overtrædelser af lovgivningen, som tilfældet er. Det er helt afgørende, at kontrollen med vognmændene bliver strammet. Det er et faktum, at antallet af dyretransporter har været kraftigt voksende i de seneste år; alene sidste år blev tæt på 15 millioner svin stuvet sammen på lastvogne og kørt ud af landet - så langt væk som til Italien og Bulgarien. Derfor er det nødvendigt at få langt bedre styr på transporterne, så myndighederne kan sikre sig, at dyrene ikke lider unødigt, mens de står på ladet af en lastvogn på vej gennem Europa. Det er, undskyld udtrykket, svinsk at udsætte dyr for den behandling, som en snes fynske og danske vognmænd har udsat dem for. Derfor er det godt, at vognmændene kommer for retten, så der kan blive statueret et eksempel. For dyrenes skyld. Og for vores egen morals skyld.

Danmark For abonnenter

Myndighederne vil stoppe ham: - Jeg er den bedste omskæringslæge i Skandinavien

Annonce