Annonce
Kerteminde

Kerteminde: Bedsteforældre og børnebørn i køkkenet for at lære om sund mad

To generationer snitter og kokkerer i Børnebørnenes madværksted. Foto: Hjerteforeningen/Cathrine Ertmann.

Kerteminde: Hjerteforeningen i Kerteminde inviterer for anden gang bedsteforældre og børnebørn i køkkenet for at kombinere fællesskab og hjertesund madlavning

- Ambitionen med Børnebørnenes madværksted er, dels at styrke fællesskabet og lade generationerne komme tæt på hinanden, dels at fremme sunde madvaner. Derfor er vi glade for den store interesse for madværkstederne, siger frivilligchef i Hjerteforeningen, Betina Egede Jensen, i en pressemeddelelse.

Undervejs i forløbet kommer bedsteforældre og børnebørn til at tilberede både morgenmad, madpakker, eftermiddagssnacks og festmåltider.

I hvert madværksted deltager otte bedsteforældre og deres børnebørn. Børnene har en alder, der svarer til 4. til 6.-klasses elever.

Madkurset løber over fire gange og foregår i køkkenet på Hindsholmskolen i Dalby. Sundhedskonsulent Luise Hyllekilde Andersen underviser de to generationer i køkkenet.

Børnebørnenes madværksted er støttet økonomisk af Nordea-Fonden.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn For abonnenter

Kendt Odense-advokat i dobbeltrolle: Gav sig selv millionhonorar fra velgørenhedsfond

Annonce