Annonce
Nyborg

Muhs om corona-oplukningen: Har de glemt hotellerne?

Kenneth Muhs har gode kontakter på Christiansborg. Det vil han gøre brug af, så der kan blive politisk opmærksomhed på konference-industriens situation efter corona-krisen. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen.
Nyborgs borgmester vil forsøge at råbe landspolitikerne op for at få gang i konferencehotellerne.

Nyborg: Borgmester Kenneth Muhs (V) vil forsøge, om han kan bruge sine kontakter blandt folketingspolitikerne for at få fokus på de store konferencehoteller, næste gang der skal forhandles om oplukning af samfundet efter corona-krisen.

Nyborg Strand og de andre store møde-hoteller er fortsat lukkede og har ingen snarlig udsigt til at åbne igen.

- Det virker, som om regeringen har glemt konference-branchen, og jeg snakker gerne med dem, jeg kender på Christiansborg - også i denne sag, siger Kenneth Muhs.

- Efter den sidste forhandling blandt partierne på Christiansborg kan biograferne nu åbne, og højskolerne kan kalde eleverne ind. Men de store hoteller, der jo vant til at håndtere mange mennesker også sundhedsmæssigt, de må ikke. Politikerne er nødt til at få lukket op også på dette område. Ellers giver det ikke mening, siger Kenneth Muhs.

Der er lagt op til nye forhandlinger den 29. maj om forsamlingsforbuddet, og her er der behov for, at regeringen også ser på konferencehotellerne, mener han.

- Lukningen af de store hoteller giver store omkostninger for Nyborg, men jo også for Fyn og faktisk hele landet, siger borgmesteren.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport

Odenses bedste løbere testede formen

112

Mand sigtes for drabsforsøg ved Paludan-demo - politiet anholder mistænkt medgerningsmand

Fyn For abonnenter

Se video af biljagten på Svendborgmotorvejen: Ulriks fire kameraer fanger farlige trafikanter og bilkabule-syndere

Annonce